Till salu inom: ”

aftonsol sågmyra trakten by anshelm schultz säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi har precis hyrt ut våran 2a här i stockholm då vi behöver en större lägenhet någonstans runt stockholms trakterna. Vi äger själva en bostad och är mån om reglerna vid hyrning. Vi är båda 26 år och båda fastanställda med arbetsgivarintyg på 25 000 kr efterskatt. #Rökfria # Inga typer som ens dricker alkohol # Ta hand om en vara som det vore din egen #Djurfria Vi ägnar oss åt med hobby som camping, jakt och fiske etcetra. Inflyttningsdatum kan ske i stort sätt när som helst, helst tidigt som möjligt. MVH, Murre 076 08 09 443
Hej! Jag är student vid universitet och kommer bli kvar i umeå över sommaren i jobb. Jag hoppas hitta ett sommarbete i trakterna runt umeå så att jag kan ta med mig min 18åriga D-ponny och mysrida lite på kvällar helger. Maggie är ett irländsk sto och tillsammans har vi tävlat hoppning under flera år på olika håll i norbotten. Hon är snäll att hantera men pigg att sitta på och busar gärna. Jag kan såklart tänka mig att låna ut min ögonsten om du vill låna henne för en tur ibland :) Jag betalar för stall- och betesplats. Hoppas det finns någon där ute som har en plats över på sitt bete! Det går bra att ringa eller mejla mig när som helst. Tack!
Hej! Jag är 19 år och mycket hundvan då jag själv har haft hund i stortsett hela mitt liv. Just nu har jag ingen egen hund och därför vill jag gärna rasta din hund/hundar. Det spelar ingen roll om det är en liten eller stor hund. Så om du bor någonstans kring Åkersbergas trakter och du känner att din ögonsten behöver rastas medans du är i skola/jobb så hör av dig. Om du har fler hundar så går det också bra. Maila mig eller skicka sms.
Vi hyr ut vårt hus i underbara Sågmyra! badrummet renoverat 2006 köket 2009, nu spis och fläkt. vardagsrummet 2008 huset är nymålat sommaren 2007 stort tomt med en lekhörna för barnen lekstuga, sandlåda och gungställning odlingsland äppelträd hundgård. Huset har 2 stora sovrum en liten toalett och hall uppe nere är det öppen planlösning med kök och vardagsrum. badrum och ett litet kapprum i källaren finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare 2 matkällare frysbox och en verkstad. Om ni är intresserade av att kolla ring mig så ordnar vi en träff. huset är ledigt från den 1 dec 2011. priset är 5500 kr i kallhyra.
Aftonsol - Sågmyra trakten by Anshelm Schultz Säljes pga förrådsrensning. Tavlan inklusive ram. Den är inte i perfekt skick utan något nött.