Till salu inom: ”

afrikanska tyger afrikanskt tyg bomull wax säljes

Afrikanskt tyg

Danderyd
Afrikanskt tyg

Kungsbacka

Tidigare annonser till salu

Vi säljer denna öronlappsfåtölj som vi endast haft för att ta foton på i butiken. Ordinarie pris i detta tyg är 9.500 kr. En välgjord och rejäl fåtölj. Klädseln är avtagbar på sitt- och ryggplymåerna, ej på själva stommen. Klädseln går givetvis att tvätta. Tyget är i 100% bomull. Välkommen in i vår butik Inside Möbler på Karlsbodavägen 39 i Bromma och provsitt fåtöljen. Vi har moderna och rejäla möbler till låga priser och lämnar 2 års garanti på alla våra möbler. Välkommen att besöka vår butik Inside Möbler på Karlsbodavägen 39 i Bromma. Öppettider och mer information står på hemsidan, www.insidemobler.se.
Hej, Jag säljer nu min säng som är näst intill oanvänd. Den köptes sommaren 2013 men då den har stått i en lägenhet där ingen har bott så har den bara använts ett fåtal gånger. Kontinentalsäng i ljusgrått tyg ink gavel med nackkuddar. Till sängen ingår de ben som syns på bilden och även sängsockel. Tyg: 54% polyester, 26% acryl och 20% bomull, 25 000 martindale. Tvätt upp till 30 grader. Resårbotten: Bonell, 115 fjädrar per m² av 2,2 mm tjock tråd, 28 cm hög. Resårmadrass: Multiocket, 520 fjädrar per m² av 1,8 mm tjock tråd, 20 cm hög. Bäddmadrass: 8 cm hög, polyeter. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen. Storlek Bredd: 180 cm Längd: 200 cm Höjd: 71 cm inklusive 15 cm höga sängben NYPRIS: 13000:- MITT PRIS: 8000:- Priset kan diskuteras vid snabb affär!
STOKKE Bärsele - brun - använd ett par gger - jag har tvättat den just nu förre försäljningen. Utan förpackning men med anvisning. - Passar alla kroppsstyper - Säkerställer bra rygg- och nackstöd - Enkel att omvandla när ditt barn blivit större - Material: Organisk bomull 850kr Bärsele i tyg - köpte i Frankrike "carry sling lollipop". Följer med förpackning och anvisning. Har är den : http://www.natureetdecouvertes.com/bebe/promenade-et-sortie/echarpe-de-portage-et-porte-bebe/echarpe-porte-bebe-lollipop-30139030 250kr Båda finns att hämta i Upp. Väsby. Jag har swish och är ganska ledig hela tiden. SMS:a eller maila helst
Inbunden. 1978. 23,5x21,5c. 550g. Nära Nyskick. Färga garn och tyg, är en lättfattlig men grundlig handbok i konsten att färga både med växter och syntetfärger. Finns det något mer spännande an att lägga ner sitt tyg eller garn i färgbadet och så småningom skönja resultatet, som man aldrig kan förutse helt. Det vilar lite mystik över att stå ute i naturen och koka växter i en gryta, som man gjorde förr, och sedan trolla fram de mest underbara, milda naturfärger. Eller att blanda färgpulver och kemikalier till ett mörkt färgbad och sedan uppleva den syntetiska färgskalans enorma rikedom. Det bästa av allt är ändå att man får utlopp för sin skaparförmåga och fantasi. Man kan göra egna färgblandningar i det oändliga. Boken är indelad i tre avsnitt: Växtfärgning, Syntetfärgning på bomull - batik - och Syntetfärgning på ull, ullgarn och silke.
Afrikanska tyger afrikanskt tyg bomull, wax, väst afrika