Till salu inom: ”

afrikanska sjusovare till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Ny Kull Afrikanska Pygméigelkottar ENDAST EN ALBINO HANE KVAR! Mamma Thea Albino och Pappa Lilo Salt och peppar fick kottebebisar Fredagen den 11 Februari 2011. Det blev 5 små sötnosar: - Salt och peppar Hona - TINGAD - Salt och peppar Hona - TINGAD - Salt och peppar HANE - TINGAD - Albino HANE - TINGAD - Albino HANE Kottarna är leveransklar NU. Hämtas snarast. Kontakta mig på mail eller telefon om ni är intresserad av att köpa en liten igelkott, betalning sker vid leveransen. Vid leveransen ingår: Informationshäfte Filt med mammans lukt Mat Pris: 2000:- Mvh Sofia Och Kottarna.
Har lite schyssta afrikanska masker jag behöver bli av med. Har ingen plats för dom längre. Allt är inköpt i inredningsbutiker i Helsingborgs trakten, bl.a Mio och Bali. Samtliga är ca 1 meter höga och i fint skick. 3 st masker och en sköld enligt bild. 150 kr styck är ett bra pris då jag betalt betydligt mer. Eller varför inte köpa allt för 500 kr, inred ditt hem "Africanstyle" för en billig peng. Ring eller maila vid intresse, och snälla kom inte med något 3 för 10 bud :)
Säljer 2 riktiga afrikanska masker. Köpte de själv i Ghana för 5 år sedan. Maskerna är väldigt snygga, säljer de pga att jag ändrar den afrikansk-asiatiska stilen hemma. Ena masken föreställer en man, den andra - en kvinna. Maskerna är gjorda av trä, med detaljer i metall. Handgjorda. Har upphängning bak. Stl 70/15cm och 75/17cm. Pris 500 kr för båda. Säljer även två afrikanska målningar på varsitt tygstycke. Föreställer en man och en kvinna bärande ngt på huvud. Köpta i Ghana vid samma tillfälle. Stl 70/45 cm. Kan hängas som de är eller ramas in. Pris 300 kr för båda.
Hej ! Jag ska nu sälja mina sjusovare . Det är två hanar och en hona . Dom kan få ungar om man vill . Dom har bott ihop en längre tid och trivs bra ihop . Hanarna är lite yngre än honan men alla tre är fullvuxna . Säljes helst tillsammans men kan tänka mig sälja en hane separat. Dom är halvtama men har man tid kan dom bli riktigt tama . Dom äter hundmat,frön,insekter,frukt mm . Dom älskar att klättra och är aktiva på natten . Man får även med ett motionshjul som dom gillar att springa i . Priset diskuteras !
Hej ! Jag ska nu sälja mina sjusovare . Det är två hanar och en hona . Dom kan få ungar om man vill . Dom har bott ihop en längre tid och trivs bra ihop . Hanarna är lite yngre än honan men alla tre är fullvuxna . Sjusovare kan bli ca 6 år i fångenskap . Säljes helst tillsammans men kan tänka mig sälja en hane separat. Dom är halvtama men har man tid kan dom bli riktigt tama . Dom äter hundmat,frön,insekter,frukt mm . Dom älskar att klättra och är aktiva på natten . Man får även med ett motionshjul som dom gillar att springa i . Priset diskuteras !