Till salu inom: ”

afrikanska pygme igelkotten säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är det så att vi måste omplacera våra älskade Afrikanska pygmé igelkottar då tiden inte räcker till. Det är en hona och en hane. Hanen: Är en blyg kille som gärna tar den tid han behöver för att finna förtroende och tillit till familjen. Honan: Är en bestämd dam som älskar att få umppmärksamhet och självklart en riktig gottegris då det gäller mat av alla dess slag. Båda 2 är van hantering och finner sig i att duscha/bada ca var annan vecka. dom är även van vid barn. Dom behöver komma till dig som kan ge dom den tid och uppmärksamhet som dom förtjänar. Dom säljs tillsammans då dom värkar trivas ihop.
Hej!Jag säljer min afrikanska pygmé igelkott pga tidsbrist. Han är 1 år gammal och heter Iggy. Han är helt rumsren (någon liten olycka kan hända ibland, men väldigt sällan). I priset ingår: \'\'hamsterhjul\'\', mat och vattenskål och hans leksak, det ingår även kattsand och kattmat som Iggy älska att äta.Priset kan diskuteras.
Hej! Jag säljer min afrikanska pygmé igelkott pga tidsbrist. Han är 1 år gammal och heter Iggy. Han är helt rumsren (någon liten olycka kan hända ibland, men väldigt sällan). I priset ingår: ''hamsterhjul'', mat och vattenskål och hans leksak, det ingår även kattsand och kattmat som Iggy älska att äta. Priset kan diskuteras. Ni når mig på mobilnummer eller sanijaX@hotmail.com
Jag har Afrikanska pygmé igelkottar till salu. Det är en liten albinofamilj med mamma,pappa och deras lilla bäbis på 2 veckor. Kottarna är födda i våras. Säljes antingen som familj eller en och en. Mor och bäbis måste dock bo ihop ett tag till. Säljes för 1500 kr för hela familjen eller bytes med något annat kul. Kom med förslag!
Hejsan, Jag har nu två afrikanska pygmé igelkotts ungar tilsalu. Dom är födda 21 november 2011 och är nu leveransklara. Dom båda ungarna är albino vilket mennas med att dom är helt vita med röda ögon. Både ungarna och föreldrarna är helt friska! Fakta om ungarna: Albino honan "Tilda" Tilda är en sprallig lite tjej med eld i baken. Hon älskar att springa och är alltid först upp av ungarna. Hon är mycket snäll och gosig. Hon skulle mycket gärna passa bra till första gångskotte då hon har ett underbart temprament! :) Albino hanen "Arvid" Arvid är en trött kille som gärna somnar brevid dig. Han kan vara ilken av sig men med mycket kärlek kan man säkert omvandla han. Ilskan kommer när man väcker han och stör hans skönhetssömn. Tack vare ilskan vill jag nog hälst att han kommer till en familj som har igelkotts vana eller till dig som vill arbeta med att bli av med den. Du får gärna ringa eller hälst mejla då jag ofta inte har med mig telefonen. Då du är intresserad av ungarna, vill ha fler bilder eller info mm. När du tingar någon av ungarna läggs en handpenning på 500kr som inte återfås vid ånger. Resten kan ni betala när ni kommer för att hämta her kotte! :D Jag säljer inte till barn under 15år. Skötselråd har ni på: http://www.horsfieldii.com/igelkott.html Varma hälsningar, Hannah