Till salu inom: ”

afrikanska jättelandsnäckor achatina albino säljes

Tidigare annonser till salu

Vår underbara igelkott Ozzy söker en ny familj som kan ta hand om honom. Ozzy är en afrikansk "albino" pygméigelkott och är 1,5 år gammal. Ozzy är ett nattdjur, och sover gärna bland sina favorit fleecefiltar under dagen :). Ozzy är gärna uppe i famnen, och har bara taggarna utåt när han är rädd eller arg. Annars går det bra att klappa honom över ryggen :) Ozzy är finsmakare och äter enbart torrfoder och dricker vatten. Han är köpt av en uppfödare för 2 500 kr, och har varit en härlig familjemedlem för oss. Vi kommer inte att sälja Ozzy till oseriös köpare. I priset ingår: Ozzy, favoritfiltar, stor bur som bör stå öppen så Ozzy kan springa in och äta när han är hungrig, samt ett större hjul han tycker om att springa i. Torrfoder. Läs mer om afrikanska pygméigelkotten här: http://igelkott.ifokus.se/articles/4d713af9b9cb46222105290c-afrikansk-pygmigelkott Hör enadst av dig om du är en seriös köpare!
Lissachatina Reticulata snäcklingar är redo för nya äventyr. De är pigga och växer som de ska. Ca 4-5 cm nu Info- De är afrikanska jättelandsnäckor och just denna heter lissachatina reticulatorna blir relativt stora. De ska bo minst två och två och behöver ca 120l som vuxna för 2-3 stycken. Storleksmässigt blir skallängden vanligtvis omkring 15cm de vill ha omkring 80-85 % luftfuktighet med fuktigt bottenmaterial. Temperatur omkring 25°C. Som bottenmaterial passar både ekologisk jord, mull och soil, går även blanda i mossa vilket uppskattas. De äter de mesta i frukt/grönsaksväg och det bästa är att variera så de får i sig så mycket olika som möjligt tex- morot, tomat, jordgubbar, flingfoder blandat med vatten, banan, salladsblad, groddar, gurka, zucchini, maskrosblad, hallon, vattenmelon, päron och hackade solrosfrön, paprika, potatis, ärtor, avokado hallon m.m Kan skickas.
Måste tyvärr hitta annat hem för mina snäckor :( . Då jag ska flytta till mindre så kommer inte ha plats för dom . Dom stora heter : Lissachatina reticulatorna Dom små : Lissachatina fulica Akvariet som är över 1 meter (inget att mäta med just nu) lampa växter och torv (har mycket torv) medföljer lite info - det är afrikanska jättelandsnäckor och blir relativt stora. De ska bo minst två och två, behöver ca 120l som vuxna för 2-3 stycken Storleksmässigt blir skallängden vanligtvis omkring 15cm de vill ha omkring 80-85 % luftfuktighet med fuktigt bottenmaterial. Temperatur omkring 25°C. Som bottenmaterial passar både ekologisk jord, mull och soil, går även blanda i mossa vilket uppskattas. De äter de mesta i frukt/grönsaksväg och det bästa är att variera så de får i sig så mycket olika som möjligt tex morot, tomat, jordgubbar, flingfoder blandat med vatten, banan, salladsblad, groddar, gurka, zucchini, maskrosblad, hallon, vattenmelon, päron och hackade solrosfrön, paprika, potatis, ärtor, avokado hallon m.m
Jag har nu fått snäckbäbisar som är till salu. Alla är albino. Bilden är på en av dom vuxna snäckorna. För mer information maila eller ring :) MVH Emelie
Afrikanska jättelandsnäckor Achatina reticulata albino. Små nykläckta ca 1 cm. Bild även på en av föräldrarna, ej till salu. 20:- st + frakt 30:- Vid köp av 10 eller fler 15:-st Betalas i förskott till bankkonto. Skickas i stabil plastburk i vadderat kuvert.