Till salu inom: ”

afrikansk sporrsköldpadda geochelone sulcata säljes

Tidigare annonser till salu

1 uppl. 1980-talet. 16+12 s. Häftad. 30x21cm. Nära nyskick. Dessa två experttexter, här på svenska, har ingått i materialet kring utställningar av afrikansk folklig konst, främst från Nigeria, i Sverige. Författarna är mycket initierade och knyter bland annat konstföremålen till deras ursprung i stamkulturer. Utställningskatalogerna är enkelt tryckta och utan illustrationer. Boken Afrika dansar (H 27, B 24 cm) behöver ingen presentation, den är från 1963 och välkänd; mycket bildrik i färg och svartvitt.132 s. 747g. Fotografen Darbois fick förtroendet att avbilda danskulturen under 1950- och 1960-talet innan den hann att exploateras för turisterna. Bilden är ur boken.
Hej. Säljer en fin och lite udda byrå. Den är afrikansk och är handgjord. Den rymmer mer än man tror och är i bra skick. Den är lite ljusare än vad bilden visar. Pris 600:- Skicka helst sms så ringer jag upp då det kan vara lite körigt med tiden och jag inte alltid kan svara i telefonen. Hasse - 0703-75 12 75 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ibrahima Yassimbe Camara, musiker från Guinea i Västafrika, erbjuder dans- och trumworkshops för Möhippan eller Svensexan. Dansa och skaka rumpa tillsammans i traditionella västafrikanska kläder eller prova hur det känns att spela trumsolo med ett gäng västafrikanska musiker! Tillsammans med sina medmusikanter leder Yassimbe er genom en svettig och energifylld timme fylld av afrikansk rytm och atmosfär. Självklart är det livemusik till dansen! Workshopen skräddarsys efter era önskemål och anpassas efter gruppens förkunskaper. Workshopen kan ta plats inomhus eller utomhus beroende på väder. Vi kan hjälpa till att ordna lokal om så önskas. Vi tar emot bokningar även utanför Göteborgsområdet. För prisuppgifter, släng iväg ett mejl eller ring så diskuterar vi ert önskade upplägg! www.ibrahimayassimbecamara.wordpress.com Väl mött!
Hej! Efter tre år har det tyvärr blivit dags för vår mycket fina bock, Melker, att flytta till en flock med nya getkompisar. Vi har tänkt ta paus gällande killingar och har dessutom bestämt oss för att behålla en av hans döttrar som föddes i år. Därför kan ju tyvärr inte Melker stanna hos oss då jag vill att alla i flocken ska kunna gå ute tillsammans i hagen. Melker är 3 år gammal och tillhör rasen afrikansk dvärgget. Det är med sorg i hjärtat vi säljer honom då han är mycket snäll, lugn och trevlig såväl mot människor som mot andra getter. Melker är van att gå tillsammans med 3 st hongetter samt 2 st kastrerade bockar, det har fungerat bra och han är snäll även mot de kastrerade bockarna. Det är mycket viktigt för oss att Melker får flytta till ett bra hem där han får vara tillsammans med andra getter. Vi har SE nr. Bifogar bilder på Melker, samt även på en av hans döttrar.
Hej har en nyfiken och pigg liten Geochelonesulcata (ovanlig landsköldpadda ligger runt 1900:- i butik.Den väger ca 70gram och är ca 8cm lång äter hela tiden och är snäll :) tar du den i dag blir priset 1000:-