Till salu inom: ”

afrikansk regnstav säljes

Tidigare annonser till salu

Strix television söker en mörkhyad man för medverkan i ett humorprogram för Kanal 5. Inslaget är väldigt politiskt inkorrekt och det är grov humor. Du bör ha afrikanskt ursprung, vara över 25 år, minst 175cm lång och ha humor! Inspelningen sker i Stockholm, torsdag 7/4. Heldag. Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer! Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Strix television söker en mörkhyad man för medverkan i ett humorprogram för Kanal 5. Inslaget är väldigt politiskt inkorrekt och det är grov humor. Du bör ha afrikanskt ursprung, vara över 25 år, minst 175cm lång och ha humor! Inspelningen sker i Stockholm, torsdag 7/4. Heldag. Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer! Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Kongo afrikansk grå papegojaVälkommen till Fåglar 4 ever gård och antagande!Hej, jag heter Newman och jag är en manlig Kongo afrikansk grå 3 månader gammal. Jag är i bra fjäder. Jag söker en person med tålamod att hjälpa mig övervinna mina rädslor. Jag är skygg kring människor. Jag pratar och jag är inte en biter. Jag söker ett kärleksfullt hem. Jag äter pellets, frukt och grönsaker och nötter för godis. Jag är registrerad, vikare och uppdaterad på mina bilder. Jag har också andra bröder och systrar för antagande:Andra papegojor tillgängliga;-afrikanska gråtoner-kakaduor-aror-amazoner-tukaner
tillverkad av kaktusstam, där taggarna har spikats in och stammens rör fyllts av snäckskal. När man vänder den låter det som ett ösregn. Används i musik och rituella sammanhang.