Till salu inom: ”

afrikansk mjölkbuske gummiplanta säljes

Tidigare annonser till salu

Norstedts. 1985. Inbunden med skyddsomslag, 368 sidor, 22x14cm. 580 gram. Mycket gott skick. En aprildag i mitten på 70-talet lånar berättaren ut sin villa i Uppsala åt en rik vän som använder sin förmögenhet för att stödja frihetsrörelser i Tredje världen. En av deltagarna i det hemliga mötet är Donald Douglas, en svart läkare som arbetar på Akademiska Sjukhuset. Den afrikanska gerillan behöver hans tjänster och motvilligt återvänder han till sitt hemland. I Lambias huvudstad Georgeburg dras han steg för steg in i inbördeskriget. Lars Widding har med EN AFRIKANSK AFFÄR skrivit en dramatisk roman om situationen i dagens Afrika men ger även en nyckel till den historiska bakgrunden till dagens förödande stammotsättningar.
Tv-serien "Familjen Holstein-Gottorp" söker ett antal statister med afrikanskt ursprung för scen på fiktiv tanzaniansk ambassad. Inspelningen äger rum torsdagen den 18:e oktober på adress i Östermalm. Tider anges vid ett senare tillfälle. Vi ser gärna att du har tillgång till egen kostym/klänning, helst en folkdräkt i stil med den tanzanianska. Följ länken för mer info om serien: http://cdn01.tv4.se/1.2668568/2012/06/14/familjen_holstein_gottorp_regerar_sverige_i_ny_komediserie Det är viktigt att du kan ta dig till inspelningsplatsen på egen hand. Ersättningen är 300 sek. Välkommen! Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Afrikansk Pygméigelkott vid namn Igor söker sitt för alltid-hem. Igor är en kär familjemedlem på 2,5 år. Han är lätt att hantera och har ALDRIG bitit någon. Som alla kottar kan han vara blyg ibland och har naturligtvis en egen vilja, men vänjer sig vid det mesta. Helst av allt hade vi önskat behålla honom, men jag har fått en hemsk allergi. Så tänk på det först, igelkottar är inte allergivänliga. Dessa små krabater är ej bur-djur. Det som följer med är Igors "sovbur", skålar och kattmat (basfödan). Vi vill att Igor kommer till ett hem som kan erbjuda honom det han behöver. Du är välkommen att både fråga och komma på besök, för att se om igelkott är ett husdjur som passar dig.
Gummiplanta / Mjölkbuske Fullt utvecklade årsgamla gummiplantor (Synadenium grantii) i kruka med minst tre plantor i varje, 50-60 cm höga. Tuktade i början av augusti, har redan fått massor av nya skott. Finns åtta krukor till salu. Alla växter har samma "urmoder", en planta som köptes privat för ca 25 år sedan och som jag tuktade och tog skott på varje år. Plantorna har en enorm växkraft - vissa generationer blev mycket omfångsrika och växte upp till över 2,5 meters höjd (krukan stod på golvet och översta grenarna slog i taket!) varför jag blev tvungen att ställa ut dem i trapphuset, där de så småningom "försvann"... Skotten rotar sig lätt och snabbt i bra jord, och plantan är lättskött och tålig. Växer bäst i ljust fönster. Hela plantan är giftig och växtsaften kan vara irriterande mot huden - använd handskar när du beskär denna växt. Info om giftigheten finns här: http://www.odla.nu/vaxtlexikon/mjolkbuske-gummiplanta Hämtas i Skärholmen. Är annonsen är kvar, finns växter kvar.
AFRIKANSK MJÖLKBUSKE - GUMMIPLANTA