Till salu inom: ”

african massage malmö säljes

Tidigare annonser till salu

Adeon Sweden AB är ett etablerat säljbolag mitt i centrala Malmö vi kommer nu att anställa ytterligare 5 innesäljare till vårt Telenor sales team. Är du en målmedveten person som gillar utmaningar och trivs i en miljö med tävlingsinriktade människor som gillar att nå sina mål och vinna tävling och tjäna pengar då är du rätt på det!ArbetsbeskrivningDu som innesäljare på Telenor kommer att kontakta befintliga kunder och erbjuda det senaste inom mobiltelefoni och mobiltbredband, all försäljning sker via telefon.Vi ser gärna att du jobbat med telekom tidigare och har ett intresse för försäljning!Vi erbjuder en moder arbetsplats med utvecklingsmöjligheter där du har goda möjligheter att tjäna bra med pengar. Våra säljare ligger idag på ett genomsnitt på 25.000 krArbetstiderna är mellan 13.00-21.00
Hej! Vi är två tjejer som delar en lägenhet inne i centrala Malmö och nu leter vi efter en tredje person som skulle vilja bo med oss. Lägenheten är stor och rymlig och ligger bra, i närhet av mataffärer, innerstaden och centralstation. Vi är två studenter som pluggar i Lund och Malmö. Vi letar efter en seriös & skötsam person som gärna också får vara student. I hyran ingår värme/vatten, el och bredband. Jag hyr ut omöblerat. Är du intresserad? Skicka ett mail till mig och berätta lite om dig själv! Hyra: 3200:- Ledig: Från 1 April 2011 på obestämd framtid Lägenhetens storlek: 90kvm Vid intresse finns bilder på lägenheten som jag kan skicka. Emelie
Hej, Vi heter Andreas och Lovisa och letar efter en lägenhet i Malmö (1a hand). Främst är vi intresserade av områden som Hästhagen, Slottstaden och Ribersborg även om andra områden givetvis kan vara av intresse. Andreas är 32 år har sedan många år fast anställning som projektledare vid ett större IT bolag i Malmö. Lovisa är 28 år och läser vid Lunds universitet. Utöver studierna har hon också visstidsarbete för att dryga ut studiemedlet. På fritiden kan man hitta oss i badmintonhallen, dansandes tango, i goda vänners lag eller vid fiskespöet om Andreas själv får välja. Vidare är vi djur- och rökfria, har stabil ekonomi och givetvis utan betalningsanmärkningar. Vi letar främst efter en lägenhet om 3 r o k eller större. Avslutningsvis är vi friska och glada och längtar efter en fin bostad att dela livet i. Referenser lämnas vid önskemål.
Vill man bo i city är det här man ska bo. Det är tyst och lugnt med centrum precis runt hörnan. Stor, ljus och fräsch genomgående trea i centrala Malmö. Stort öppet vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp. Kök med burspråk och plats för matbord för minst 4 personer. I badrummet finns badkar och mycket plats till tvättmaskin om man vill. I hallen finns det gott om garderober och det finns fler i båda sovrummen. Balkongen ligger in mot gården och är stor nog att möblera.
Charmig och fin lägenhet med billig hyra, två rum och kök i centrala Malmö. Lägenheten är ljus och vitmålad med stora fönster. I vardagsrummet finns både parkett golv, fransk balkong och kakelugn (ej fungerande men charmig!). Köket är L-format med plats för både ätande och lagande, standard utrustad med kyl/frys/elektrisk spis. Sovrummet är vackert med stora fönster som ger ljus och det är bra garderobsutrymme. Stor hall med fyra garderober för förvaring. I badrummet finns dusch. Övrigt finns en fin innergård, cykelparkering och en välskött tvättstuga. Förråd finns i källarutrymmet. Jag önskar ett snabbt byte till billigare (och mindre) boende, dvs gärna 1 rok i centrala Malmö. Hör av dig om du har något som du tror kan passa (och om du gillar min;)