Till salu inom: ”

afghanpäls vintage vinterjacka päls fårskinn kappa säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Vinterjacka av märket Berkley. Storlek xxs men den är som en 34/36. Tyvärr har den gått sönder i sömmen i fickan och ett litet hål på den stora fickan som jag visar på bilderna men det går att laga. Tillhörande äkta päls som är avtagbar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Väldigt sparsamt använt Elvira vinterjacka. En enkel och bekväm jacka. 600:- Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Peak Performance super härliga vinter jacka. Sjukt varm 600:- Övrigt, stl. One size, dam Lite olika päls till jackor m.m. Säljes 200kr st! Vet dock ej vad det är för päls 200:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer min vinterjacka från Monroe World. Jackan är 2 vintrar gammal men i mycket gott skick, inga fläckar och pälsen är den samma som när jag köpte den. Pälsen är avtagbar så du kan också använda ytterjackan som den är utan pälsen när det blir varmare. Jackan är i storlek 36, men jag har vanligtvis storlek 34 i kläder och den passar perfekt. Ursprungspris 4600 kr, kvitto finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Afghanpäls Vintage - vinterjacka päls fårskinn kappa -