Till salu inom: ”

affisch ögonkakao olle eksell grafisk säljes

Tidigare annonser till salu

Jag är en utbildad grafisk formgivare som jobbar väldigt mydket med E handelslösningar, webbproduktion, och tryckreklam. Jag hjälper dig med din logotype, grafiska profil eller website. Min specialité är E handel inom mode. Jag levererar top produktion, speciellt anpassad för den svenska eller internationella marknaden. Jag erbjuder dellösningar eller färdiga butikslösningar ( OSCommerce, Magento, ZEN CART). Professionell design, userinterface, formulär, fakturadesign etc är heller inget problem, och du får allt anpassat efter din verksamhet. Jag kan även givetvis hjälpa till med visitkort, banners, reklamblad, affischer, och flash produktion. Jag samarbetar även med fotografer både i Sverige och utomlands, och kan förse dig med dem bilder du alltid velat ha! Maila mig så kan jag skicka referenser per epost. Pris efter Ö.kommelse. Innehar F skatt.
Sedan 1995, har jag gjort hemsidor och andra webblösningar, åt företag, organisationer, privatpersoner och till mig själv. Från början programmerade jag alla hemsidor förhand, men sedan 2009 har jag endast installerat publiceringsverktyget WordPress på alla nya hemsidor. WordPress är världens mest använda publiceringsverktyg och enkelt att både lära och administrera. Med den kan ni sedan snabbt lägga ut nyheter, ändra företagsfakta, lägga upp bilder, skapa en sida med lediga jobb mm. Efter en WordPress-installation, väljer kunden och jag tillsammans ut lämplig design, eller tema som det heter, som passar in i företagets grafiska profil, ändrar det som behövs i form av färg, layout och förändrar temat så att den bättre passar in för kunden och dess besökare. En kurs i WordPress ingår i priset. Jag skapar även loggor, annonser, affischer, flajers och annat grafiskt material efter kundens behov. Alla priser lämnas på offert. F-skattesedel finns! Läs mer här: http://www.bergwall.nu/about-web-work/ http://www.bergwall.nu/portfolio-item/logos/
Hej! Behöver du någon som kan bygga en snygg hemsida som du sedan kan redigera själv, designa en grafisk profil eller bara designa ett visitkort? Jag är en student som kan göra det billigt, snabbt och enkelt! Jag arbetar främst med WordPress och Joomla men kan även bygga/redigera en hemsida från grunden. Jag gör främst: Hemsidor Logotyper Visitkort Foldrar Broschyrer Affischer Fönsterdekor Roll-ups Brevmallar Online nyhetsbrev Jag använder mig av bolagskraft.se när jag fakturerar. Bor du i Göteborg så kan vi bestämma tid för ett möte men bor du i en annan stad så har jag även erfarenhet av att sköta projekt över mail! Kontakta mig om du är intresserad så kan vi gemensamt komma fram till ett pris som båda är nöjda med. Du kan även kontakta mig om du vill se mina tidigare designer eller om du har några frågor. Ha det bra! Med vänlig hälsning, Nina
Behöver du hjäp med att formgiva dina trycksaker? Jag hjälper dig med allt från visitkort, brevpapper, kuvert, foldrar, broschyrer, affischer, böcker, roll-ups...ja allt som går att trycka. Har kontakt med bra fotografer. Kan till viss del hjälpa till med enklare web-sidor. Tar in offerter från fler tryckerier för att få bästa pris för ert företag. Har 25 års erfarenhet från tryckeribranschen och då främst med Grafisk formgivning. Från första bokstav till färdig trycksak. Kostnad endast 450:-/timme exkl moms. Har ni råd att inte anlita mig? Har F-skattsedel!
Utställningsaffisch från separatutställningen med Olle Eksell, illustratör, journalist och grafisk formgivare, på Form/Design Center våren 1999. Mazetti har ögon för kvalité Från 1956. Mått: 70x100 cm. Inköpt på Form/Design Center i Malmö. Nypris 450 kr. Tavelram med bred profil i svart trä och riktigt glas. Inköpt på Gallerix. Nypris 499 kr.