Till salu inom: ”

affärs auktioner kyl och frys säljes

Tidigare annonser till salu

Mysigt, varmt, möblerat eget rum på 18 kvm i en stor (4 r) rökfri lgh i centrala Gbg uthyres per termin till stud. tjej el. likn. från jan. 2011. Fri tillgång: bad/dusch, kabel-tv, bredband -24 Mb, kök (utrymme i kyl/frys ), vardagsrum, tvättstuga, mm. Nära till affärer o spårvagn till Chalmers och Centrum. Du är drogfri, mentalt ok och skötsam ihop med oss andra två i våningen (varav en stud. tjej). Välkommen till oss! Leif o Anja
Finnes: Fräsch, billig etta vid Ramberget, centralt på Hisingen med gångavstånd till Wieselgrensplatsen som har ett rikt utbud av affärer. Lundbybadet och natursköna Keillers park ligger nästgårds och det är cykelavstånd till Chalmers på Lindholmen. Nyrenoverat kök med ny kyl/frys, spis och fläkt. (OBS. Köket stämmer inte överrens med planlösningen) El ingår i hyran. Sökes: 2:a eller 3:a i Göteborg med omnejd. Öppen för förslag.
Spisen är i god skick och fungerar bra. Spisens mått är 70x60x86 cm. Spisen köptes för 8400 kr. Spisen kostar 1280 kr. Ett kylskåpet med två dörrar, kylskåpets mått är 59x60x189 cm. Kylskåpet i mitten kostar 495 kr. Kylskåpets mått är 59x64x186 cm. Kyl/Sval. Kylskåpet till höger kostar 700 kr. Besök gärna vår hemsida allt-i-ett.com . Vi har stort utbud av nya och begagnade varor. Ni är varmt välkomna i vår affär på Storgatan 27, 33433 Anderstorp.
Renoverad gård. Genuint boende i utkanten av Båstad med tomt på ca 3600 kvm. På nedanvåning, kök, matrum, sovrum med 2 enkelsängar, allrum med TV/boxer, badrum med dusch/WC samt gästtoalett. Uteplats med grill. Kök med häll/spis, fläkt, kyl/frys, kaffebryggare, micro, diskmaskin . Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåning 2 sovrum fördelat med 2 enkelsängar i varje. badrum med dusch/WC, P-plats, Rökning och husdjur ej tillåtet. Avstånd till affär 750 m. Avstånd till havet 1 km.
Nu säljer vi vår frys som vi skulle ha som "extra". Dock insåg vi snabbt att den blev överflödig plus att vi ska flytta till mindre och då kommer den inte riktigt få plats längre! Den är använd i cirka en månad så den fungerar precis som den ska! Mått: 155x58x60 Säljes för 1500:- men är definitivt prutbart vid SNABB affär! (Vi vill helst inte släpa med oss den när vi ska flytta i onödan.) Hämtas av köparen! Pris: 1500 kronor