Till salu inom: ”

affärsöverlåtelse kontrakt säljes

Tidigare annonser till salu

Unikt läge att överta sommarbutik med bästa läget på gå/affärsgatan i Borgholm. Butiksytan är 150 kvm med stora skyltfönster i söder och västerläge (hörnbutik). Utanför butiken finns också försäljningsyta. Butiken har ny fräsch designad inredning(värde 950 000) Bakom butiksytan finns såväl ett stort lager som ett väl utrustat pentry samt toalett och dusch. På andra våningen finns utrymmen som idag fungerar som personalbostad. Hyra 35 000/kvartal exkl moms Pris för lokal, kontrakt och inredning endast 500 000 kr. Om du är intresserad ring Maria Isaksson, 0704936401
DITEC - kontrakt för en kommun i stockholmsområdet (kanske) säljes!! (Inte den som står i annonsen) Börjar fundera på att göra något annat i livet så jag tänkte kolla av om det finns någon som är intresserad av ett kontrakt som är väldigt svårt att lägga vantarna på. Skicka iväg ett mail och berätta lite om dig själv och dina förutsättningar för att driva ett Ditec center så kan vi prata om ett bud. Har haft strul med mailen. Ni som mailat och inte fått något svar får försöka igen.
WWW.GALLERISLOTTSSTADEN.SE Hemsida som förmedlar konst via nätet med försäljning över hela europa. Företaget omsatte över 100 000 kr förra året. Perfekt bi syssla vid sidan om arbete. Har i maj månad förlängt ett kontrakt för 13 månader fram värt 15 000 kr med sökoptimeringar som gör att man hamnar på första sidan på google när man söker på konst, tavlor mm. Säljer i snitt ca 2 tavlor i månaden,kan utökas för den som har mer tid. Upplärning av tjänsten medföljer naturligtvis. Ring för mer info!
.FORDONSFÖRETAG MED FORDON KONTANT BETALDA FÖR CA 500000:- KONTO BALLANS VARJE MÅNAD CA 200000:- EFTER ALLA UTTGIFTER ÄR BETALDA. GULDGRUVA ALLA KONTRAKT UNDERTEKNADE FÖRETAGET LÖDER NÄSTAN PÅ HELT SJÄLVT. SÄLJER PGA BEHOV AV PENGAR TILL ATT INVESTERA I ETT UTLÄNSKT FÖRETAG SEDAN MIN KOLEGA DRAGIT SEJ UR PGA SJUKDOM. UNDER LAG FINNS FÖR EN FÖRTJÄNST PÅ 300000:- I MÅNADEN KAN GÖRA UPP EN AVBETALNINGS PLAN MEN MINST 1.5 I KONTANTER RESTEN KAN VI KOMMA ÖVERENS OM. MER INFO VID SERIÖST INTR!
Stor och fräsch lokal med billig hyra i ett fint bostads område(211 kv) med stor kundkrets . Lokalen total ombyggd i början av 2010 och all inredning är köpt i mitten av 2010 ( stolar,bord datorer,projektor och allt annat) . I hyran ingår fem parkerings platser och fem garage platser plus el , hyran är 14,300 kr. per månad . Du som köper ska ta över alla kontrakt som finns idag bland annat två leasing bilar , projektor , kopiator , larm anlägning. Bilder kan skickas vid intresse.