Till salu inom: ”

affärsöverlåtelse helsingborg säljes

Tidigare annonser till salu

Är du ute efter att starta städfirma? Eller har du redan en städfirma och vill snygga till imagen? Varför inte få bästa möjliga start? Vi överlåter följande till högstbjudande, men ej under 50 000 kr + moms: Domännamn: www.skanestad.se (www.SkåneStäd.se) Hemsida: Snyggt och professionellt designad! Logotype: Stiliserad attraktiv skånelogotype i pdf, png, jpg, gif Telefonnumer Malmö: 040-644 44 00 Faxnummer Malmö: 040-644 44 01 Telefonnummer Helsingborg: 042-42 42 430 Faxnummer Helsingborg: 042-42 42 450
hej nu är det dax att sälja vår restaurang den har inte varit öppen på 1.5år på grund av renovering, och brist på tid, och ingen erfarenhet av restaurang restaurangen är klar för att öppnas det som krävs alla tillstånd vi har bytt golvet där inne alla material finns och ny renoverad bar, 2 toaletter, öppen brasa, restaurangen är på 100kvm och en parkering på 250kvm restaurang har mycket fin insidan men utsidan behöver lite kärlek. mitt pris är 230.000 för mer info ring
Välbesökt dejtingsite GirlContact.com är utvecklad i senaste PHP och MYSQL och uppdaterad i dagarna. Komplett system med medlemshantering kontokortsbetalning, bankgiro, telefonbetalning, matchning, mailutskick, bannersystem, affiliatesystem, kopplad till Google Adsense, blogg, bilder, video, flerspråksstöd, linksmanagement etc. Ligger på en dedikerad server som är betald året ut. Utvecklad teknik, kopplas direkt till Facebook, Twitter, Dig, Google bookmark etc. Allt kan skötas ifrån admin area, pedagogisk uppläggning. Du behöver inte ens ha några HTML-kunskaper. Support ordnas under en period.
Måste bli av med mitt Com Hem abonnemang där jag har 100 mbit/s internet och ett tv abonnemang som är utöver det vanliga och då menar jag Viasat Premium. Massa bra kanaler. Där är endast 11 månaders bindningstid kvar och där va 18 när jag köpte det. Måste bli av med det p.g.a av flytt till Norge. Ligger på runt 600 kr i månaden. Mycket prisvärt med många bra kanaler och du laddar ner en film på ca 5-6 minuter.
Välbesökt dejtingsite LoveContact.se är utvecklad i senaste PHP och MYSQL och nyligen uppdaterad. Komplett system med medlemshantering kontokortsbetalning, bankgiro, telefonbetalning, matchning, mailutskick, bannersystem, affiliatesystem, kopplad till Google Adsense (bannerannonsering), blogg, bilder, video, flerspråksstöd, linksmanagement etc. Ligger på en dedikerad server som är betald året ut. Utvecklad teknik, kopplas direkt till Facebook, Twitter, Dig, Google bookmark etc. Allt kan skötas ifrån admin area, pedagogisk uppläggning. Du behöver inte ens ha några HTML-kunskaper. Support ordnas under en period. LoveContact.se har INGA skulder! Ser helst att du ringer för en diskussion!