Till salu inom: ”

affärsöverlåtelse gym säljes

Tidigare annonser till salu

Nu finns tillfälle att bli ägare till ett av Uppsalas äldsta solarier, etablerat för ca 30 år sedan och med en stor kundkrets. Verksamheten bedrivs i fräscha förhyrda lokaler om ca 218 kvm i anslutning till ett gym. Hyran per månad uppgår till ca 16.000 kronor. Solariet har totalt 13 st sängar varav 5 st är leasade. Nuvarande ägare driver solariet med bemanning, något som uppskattas av den stora kundkretsen. Rörelsen säljes i form av en inkråmsaffär och begärt pris uppgår till 275.000 kronor + övertagande av leasingkontrakt. Mer information efter kontakt med Företagsmäklaren.
Tillfälle att överta ett väletablerat Sibylla gatukök som har funnits i över 40 år i området med beläget ca 300 m från centrum. Angränsad till Göteborg. Mycket trafikerad bilväg, gym, badhall, bensinstation, bostäder mm. Endast försälning av MAT med hög marginal. omsättningen minst 3 000 000 om året. Gatuköket har stora utvecklingsmöjligheter för framtiden. Gatuköket har även egna parkeringsmöjligheter för gäster. Sittplatser inne: ca 15 st Uteservering: ca 15 st Markarrende: ca 3000kr exkl moms .................................................. Öppettider: Måndag - Fredag 11.00 - 21.00 Lördag - Söndag 12.00-21.00 .................................................. Vill du ha mer info kontakta oss. Vid seriöst intresse skicka mejl så kontaktar vi dig.
Silverboxen hittar du på första våningen i köpcentret. Här finns fräscha, nya ytor. vad är till salu, det är butiken Silverboxen får du tillgång till ett väletablerat varumärke och smyckekoncept som gör det snabbare, lättare och säkrare att starta och driva ditt eget ställe. BP 250 000 kr samt övertag av varulager Lokalen är belägen i ett av Malmös nyaste köpcentra Entré, som ligger precis vid motorvägens infart till Malmö. Entré invigdes 2009 och här ryms handel, biograf, restauranger, caféer och gym på ca 55 000 kvm. Här finns ett blandat utbud av mode, hemelektronik, heminredning och leksaker. Det underjordiska garaget har plats för cirka 1 000 bilar.
Renoverat gym i tre plan på 670 kvm beläget i ett stort bostadsområde i Gustavsberg. Klubben är fullt utrustad med en gym/konditionspark, fria vikter, redskap för box och funktionell träning. Utrustningen är 2 år gammal och till stor del levererat av Cybex. Stora rymliga omkl. rum med dusch och bastu. Övriga utrymmen solarium, kontor och kök. Hyra: 88 000:-/år Övertagande av leasingkontrakt på 5 år varav 2 år är betalda: 25 000:-/mån Kundstock på 430 medlemmar. Säljes billigt vid en snabb affär.
Till dig som har ett brinnande intresse för blommor har nu ett unikt tillfälle med bästa läget på Kvilletorget. Färdig för öppning redan idag. Kundkretsen består av både privatpersoner och företagskunder. I området finns bl.a. det nyöppnade gymmet Fitnees24, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Polisen, Willys samt en massa restauranger. Det är mycket människor som rör sig i området dagligen. Lokalyta 93 kvm. Hyra 9182 inkl bränsleavgift, fastighetsskatt samt parkeringsplats intill butiken. Butiken har även en stor blomsterkyl. Säljes på grund av hälsoskäl. Vid intresse, vänligen hör av er på nr: 0735-083132