Till salu inom: ”

aerox underkåpa säljes

Tidigare annonser till salu

Tjenare, skulle försöka bli av med lite grejer som bara ligger i garaget. BUD PÅ ALLT. Kollar mailen dagligen med får absolut snabbare kontakt via tele. Det som finns: Svart underkåpa (lite repig på ena sidan) Båda Z-Kåporna Sidobakkåporna blåa från en 07 Styrkåpor och mätare från 07 (mätaren visar 183 mil) Vänster backspegerl Blå Str8 höjningsats Röd kick Skjutshandtag Bakunderkåpan Och har även orginal styre liggandes BUD PÅ ALLT! MVH
Ska sälja av lite kåpor som jag har kvar sedan moppe tiden. Det är ett nästan komplett sett 08 kåpor. Har även en vit underkåpa som är oanvänd men med en del repor under som var på den när jag fick den. Syns dock inte när kåpan är på. Pris: Bud Kom med ett vettigt bud. Säljer alla i ett packet. Jag ser helst att ni kommer och hemtar dem men kan även skicka om ni står för frakten.
hej jag har lite kåper som jag inte andvänder längre de är lite olika kåper bla. -styrkåpa med blinkers vet dock inte om dom funkar -mätarskydd Vit och Svart -frontkåpa Svart ovh Blå -stänkskärm fram två stycken -stänkskärm bak -motorkåpa höger Svart och grå -motorkåpa vänster grå -underkåpa -sidokåpa höger Svart -sidokåpa vänster Svart -tankkåpa -bakre underkåpa två Svarta -original styre -två backspeglar -oljebehållare Bud på alla grejer! har rensat garaget och måste bli av med grejerna! ring eller mejla.
tjenare! yamaha aerox 30 moppe säljes, årsmodell 2003 med låga mil på mätaren, endast 530 mil. allt är original i motorn bara utanpå som skillnaden syns. Lamborghini Murcielago färgkod lack utfört av proffslackerare i gävle. Plus en massa lullull styling här och där som skjuts kåpa, underkåpa mm vilket syns på bilderna Alla originaldelar finns kvar! ljudlåda kan skickas med vid önskan fler bilder skickas också vid önskan kom gärna och titta då den verkligen gör sig i verkligheten! / simon
Hej! Nu ska vi sälja mopeden eftersom dottern ta körkort. Som rubriken säger är det en Yamaha aerox 08 svart/röd. Köptes ny hösten 2008, mopeden är endast körd inom familjen. Det finns även en underkåpa och vita blinkers till den, men som inte är monterade. Utan mopeden är i helt original utseende och motor. Det finns några repor som syns på bild. Mopeden har gått ca: 1 000mil. Vid frågor och funderingar kontakta oss via: Mail & telefon.