Till salu inom: ”

aerox stunt säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja min speedfighter 03 luftkyld Jag har tänkt mig bytes värdet ligger på 11.000 renköp 8.000 De jag tänkte byta den mot är antingen en aerox eller en trimmad Cross moped Speedfightern har en 70cc cylinder och en topphastighet på 87km/h med gps Jag har nyligen köpt nya saker till den de som fårs med i köpet är ett racing luftfilter Och munstycke kit strl 85-108 kan ev byta mot stunt moppe kom med förslag..
tjenare har en beta ark som det sitter en aerox motor på alltså vattenkyld & skiva bak! *malossi 70sport *21mm fögge *polini variator *polini koppling *12 o clock *doppler styre *framlyse och bakyse finns men inte inkopplat *allmänna slitage delar såsom kåpor osv *stage 6 rör helt klart en jävligt go stunt maskin. bytes/bud kom med förslag men inga mopeder eller epa traktorer då jag är för gammal för sånt. sms/mail svarar inte i telefon.
Hej! Nu lägger jag ut min aerox eftersom jag har skaffat bil. Mopeden är i bra skick, inga repor. Motorn går bra. Har gått cirka 900 mil. Den är av årsmodell 2004, men uttagen sent 2005. Full dokumentation och två nycklar. Mopeden är smått trimmad, den har urpluggat rör, större förgasare och andra vikter. Har alla orginaldelarna kvar. Finns lite småfix att göra som att koppla in lysen och mätare om man vill. Vid rätt pris så skickar jag med massor kåpor, fälgar och diverse till aerox.
Hej. Dags att nu sälja projektet efter vinter renoveringen. Är en hel del bytt på den (professionellt gjort) så som motor elsystem fälgar däck (2010). vevlager genomgått, cylinder likaså. perfekt inställd förgasare m.m allt är i toppskick. Och märks när man startar upp han på en halv kickstart. Otrolig komp. Finns väldigt mycket delar och även en stuntaerox till salu i samma prisklass med 70cc m.m Finns mycket att berätta om så kontakta mig gärna genom telefon om mer information tack. BVSA ! OBS!!!! INGA OSERIÖSA KÖPARE ELLER FRÅGOR OM HUR FORT HAN GÅR! OBS!!!
Tjena, säljer nu pärlan efter en underbar sommar. Den är stylad med nudebar och ny innerkåpa och omålad , har även kvar original kåporna samt hastighetsmätaren men dom ser ut som skit. Den är trimmad med 70cc och 17,5mm dellorto förgasare har även starkare kopplingsfjädrar . Den är perfekt för att stunta med men OBS! Motorn är nedplockad för renovering och jag har nya packningar osv så det är bara att plocka ihop och köra! Så du måste kunna mecka. Tror jag har kvar kvitton kvar för runt 4000kr // mvh marcus