Till salu inom: ”

aerox rossi kåpor säljes

Tidigare annonser till salu

Moppen är jättefin och går som ett skott. Bytt avgasrör men orginal finns med. Ny styrkrona med annat styre. Moppen går drygt 75 km inte svårt att ställa ner så den blir orginal. Mattsvart och en riktig blickfångare och låter hur skönt som helst. kåpan till batterit fattas men den får man för en hundring lr nått. Måste ses o köras. Först till kvarn för jag slumpar bort den för 9000:- Prutat och klart så har du inte pengarna ring inte. och bytes ej mot något.
Tjenare nu ska aeroxen säljas. Det är en yamaha aerox rossi 05a. Den är i bra skick. Den är lite stylad med bla kåpor och nudebar. Skickar även med en massa kåpor och delar. Den har stått en längre period och därmed inte startad. Jag har inget pris satt därmed så är det bud som gäller. Högsta bud får ta den. Byten kan vara intressant. maila eller ring vid intresse eller om du vill ha mera info. MvH:Niklas
Nu är det dags att sälja min pärla. Mopeden är av årsmodell -05 men uttagen -06. Jag har kört den i 2 somrar, denna sommaren har den bara stått. Den har gått ca 930 mil och den har alltid förvarats i varmgarage under vintrarna. Mopeden är i fint skick. All elektronik och mätare fungerar. Det finns några repor på kåporna, men inga sprickor. Motorn är aldrig trimmad och går kanon. Den är servad enligt manualen (Drivrem och variatorolja byttes förra sommaren). Integralhjälm och godkänt bygellås medföljer.
Grabben ska nu sälja sin Yamaha Aerox Rossi edition. Köpt på Carlbarks motor Juni 2010, (kvitto finns, endast en ägare). Lite snabbfakta: Har gått 730 mil utan anmärkning. 100- och 600 mils service gjord. Helt nytt bakdäck, installerat Augusti 2012.' Helt ny extra kåpa (oanvänd) medföljer. 2 hjälmar och ett Abus City Chain X-Plus lås ingår. Utgångspris vid köp inklusive en hjälm och ett lås var 31200:- Nu: 18 500:-
Säljer grabbens fina Aerox pga motorcykelköp. Moppen är i toppskick, aldrig vurpad eller vickad. Helt original förutom V-ringen, aldrig trimmad eller trixad med vikter eller variator. Går kanonbra, 517 mil Ny kick samt sidostöd monterat, (snyggare), org. delarna medföljer naturligtvis. Nummerskylten sitter nu monterad på undersidan av bak kåpan. Hjälmen på bilden ingår ej. Tel: 072-712 86 10 0240-80393 Pris jägare och bytesförslag undanbedes.