Till salu inom: ”

aerox delar koso bcd str8 orginal kåpor säljes

Tidigare annonser till salu

Diverse Aerox delar! Original kåpset i rött, svart, och vit under kåpa. Helt nytt BCD Bakparti Xtreme Svart obruten förpackning. STR8 Styling galler rött obruten förpackning. Koso Digitalmätare i mkt fint skick knappt en repa. STR8 Dubbel Halogen belysning Fot plåtar i aluminium. H Backspegel original. Kåpor i hyfsat men använt skick perfekta att styla och lacka upp. Skada på en svart motor kåpa längst ned. Allt slumpas bort i befintligt skick för 1500 eller högst bjudande. Snabbaffär = bra pris. Ring eller Sms:a så återkommer jag. Hämtas på plats efter överenskommelse.
Säljer nu min Aerox pga körkort. Inga större fel förutom att mopeden behövs ställas in lite bättre men startar och går hyffsat. Nästan ingenting på mopeden är orginal förutom ram och elsystem och mycket pengar är nerlagt på både motor och styling. Motor: Malossi team 70cc Stage 6 21mm förgasare Malossi team vev Stage 6 insug och filter Yasuni carrera 21 eller 30 rör Portat insug Malossi membran Hebo variator Malossi fly koppling Stage 6 rem Styling: Str8 och bcd kåpor som är lackade och moddade. Stage 6 SSP oversizeskiva Str8 framlykta Koso baklykta Kromat block och variatorkåpa Str8 nudebar Egenlackade fälgar och gaffelben TNT sadel Stage 6 vattenpump Nås helst på mobilen. Mopeden kommer inte säljas i delar och byten är inte intressanta. BVSA.
sjukt fin aerox som är helt nyrenoverad! aldrig haft nå problem med den under tiden ja har ägt den, nästan allt är nytt på den! nästan allt utom ramen kommer från en 08a aerox som hade gått ca 500mil motorn har gått ca 20mil sen renoveringen och då byttes cylinderkitt, ramlager, packningar och packboxar samt att motorn blästrades och lackades mattsvart! setup: stage6 street race 70cc hebo preformance avgasrör stage6 R/T membran motoforce insug bestyckad original förgasare stage6 "star" luftfilter malossi MHR variator malossi fly clutch stage6 R/t kopplings klocka polini air speed variator fläckt helt ny orginal rem stage6 HPC vev med doppler nållager chassi: str8 kåpsätt bcdstyrstambcd handtag motoforce bakdämpare ssp höjjningssats lackad motor nytt bakdäck nyrenoverade bromsar polerade fälgkanter str8 lexus baklyse stage6 vattenpumps kåpa sen så följer de även med MASSA delar, exakt alla orginal delar utom vev, massa mer styling och bra och saker, som tex en digital koso mätare, bcd styrstam, kråmade fotplattor och massa mer! även ett stunt kåpsätt med 12a finns lite negativt och de är att ett kåpfäste är sprucket men knappt nånting som syns, samt att elstart, bromsljus och oljepump är borttaget men det följer med 8000 nu under påsk, annars 8500 POK
Mopeden är en 30 moppe av årsmodell 2001, men den är som ny. Det som är fördelen med 30 moppe är att körkortet är ca 4 000kr billigare. Sen är provet mycket lättare att klara. Man behöver ingen registreringsplåt, sen får man köra på cykelvägar och vanliga vägar. Som rubriken lyder så är mopeden i toppskick. Den är så gott som totalt ny renoverad. Det som är gjort är följande. Motormässigt: Ny cylinder och kolv. Hela motorblocket är nygängat med gängsnitt. Nylackerat stage6 pro replica avgasrör. Nylackerad variatorkåpa. Alldeles ny stage6 EVO MKII kick i krom. Nya kromade variatorskruvar. Nyrenoverad, polerad och lackerad vattenpumpskåpa. Chassi STR8 styrstam (svart). STR8 styre (svart). BCD bakparti (svart). STR8 framlampa EVO2 (karbon lackerad). KOSO led baklampa. Exakt alla kåpor är nylackerade i blankvitt och blanksvart. Arbetet bakom lackeringen är mycket seriöst gjort med sprutspackel och slipning med slippapper 1200 på slutet. Det vill säga att lacken är jämn och fin. Sen har jag även klarlackat för att få extra glans. Setup: det ända som är gjort på motorn är stage6 pro replica effektrör. sen har jag bara bytt vikter och tryckfjäder. Sen är resten orginal på motorn. så den låter inte så mycket och går inte häller så jätte fort. Men den har ändå ett skönt drag i början. skulle tippa på att den gör ca 70-80 km/h. Hela mopeden är seriöst gjord allt från lackering till det motormässiga. Som du kanske förstår så har jag lagt ner en hel del pengar och tid på mopeden. Och jag kan min sak. Jag hade tänkt mig 13 000 kr men kan gå ner i pris vid en snabb och smidig affär. Jag nås lättast på telefonen men svarar även på mail.
Tja! Nu är de dags för mig att sälja moppen, då jag inte orkar hålla på med den längre och vill ha pengar till annat. De är som rubriken lyder en Yamaha Aerox -09 som har gått runt 350 mil. Har gjort en hel del förändringar utseende mässigt som följer nedan. Str8 - V2 kåpor i blank svart. Ny innerkåpa och fotkåpa. Stylepro - tankkåpa Bcd - underkåpa. Koso - baklampa - LED. Stage 6 - SSP justerbar styrstam. STR8 - M-styre. Koso - eclipse 0-160 kmh. Stage 6 - Höjningssats 6cm. Buzzeti - sidostöd (sitter dock inte på). Tun'r - blinkers bak, tonade carbon. BCD - handtag (svart vita) Bromsbelägg fram och bak är bytta och bara körda med cirka 10 mil. Motor mässigt så är den lite trimmad, men jag kan absolut återställa den så att den går lagliga 45 igen. Alla packningar i motorn är bytta och trimmet som sitter på är följande Yasuni Z - avgassystem (helt rostfritt) Polini - multivariator (HI-Speed) Sen även ett munstycke i storlek 72, men som sagt kan jag återställa allt om de önskas. Fästen till registreringskylten följer också med om önskas. Alla orginal delar finns kvar och jag har kvitto på allt jag köpt. Hade tänkt mig 16000 men kan absolut gå ner i pris om affären går snabbt och smidigt. Fler bilder kan skickas! Inga byten! Hör av er vid frågor, men fråga pappa först. Mvh Max