Till salu inom: ”

aeon cobra 50 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer följande orginalfilmer på bluray. Säljer endast som paket. Det har bara varit jag som ägt filmerna. De är i mycket gott skick. Betalning i förskott till konto, via internetgiro eller kontant vid avhämtning. Frakt 195 kr Pris 3500 kr eller högstbjudande 9, The vampire assistant, Revolutionary road, Army of Darkness, Superman Returns, X-men Origins Wolverine, The Illusionist, Futurama into the wild green yonder, The imaginarium of doctor parnassus, Liftarens guide till galaxen, Fantastic 4, Fantastic 4 rise of the silver surfer, G I Joe rise of the Cobra, The Duchess, Spiderman 3, Aeon Flux, Narnia Prins Caspian, Watchmen, The Lost Boys, Da Vinci koden, Batman the Dark knight, Underworld Rise of the Lycans Ghost Rider, Iron Man 2, Sleepy Hollow, Body of Lies, Harry Potter 1-6, Transformers Revenge of the Fallen, Blood Diamond, Pirates of the Caribbean 1-3, Big Fish, The Karate Kid( orginalet ), Benjamins Buttons otroliga liv, The Prestige, Terminator Salvation, The Departed, Kalle och Chokladfabriken, Wall Street, Jennifers Body Unrated, Corps Bride, Beetlejuice, ring 0705 634 634 eller svara på annonsen så gör vi upp affären. Fredrik
Nu är det dags att sälja min EU moped. jag köpte henne för 11000 i december 2010. Hon är uttagen 2008 och även då sats i bruk. Varför jag säljer den är för att det är väldigt kul med en atv som moped men jag har inte plats i mitt garage för den. Jag vill ha 7000 för henne men skulle kunna prutas vid snabb affär. Hon har ett par '' skönhetsfel '' som går att fixa lätt om man har tid. t.ex. jag har bytt backspeglar och satt på vibrationsdämpar på styret som blinkar eller lyser blått. bak kåpan är hel men har blivit spacklad så den är inte så fin men de finns att köpa ny för cirka 1500 kr. det är en sportförgasare på som inte räknas som trim sade killen innan mig men den ökar accet. den minskar även förbrukningen av bensin men bensinen är blandad. Jag har säkert glömt en massa så ring eller maila gärna om fler bilder eller ngt i den stilen. ring helst pga kollar inte mejlen så ofta. RING HELST: 0762136368 ELLER 0736849320 HELST DET FÖRSTA NUMMRET MEN OM NI INTE FÅR TAG PÅ MIG ÄR DET ANDRA NUMRET MIN FARS!
Eu fyrhjuling 2006 410mil. Godkänt lås ingår.
Hej! Nu har jag bestämmt mig för att sälja min fyrhjuling då jag bestämmt mig för att köpa en annan moped. Det är en 2007a som fungerar väldigt bra! Dom enda gångerna den krånglat är när man försökt starta den på vintrar, då kan det ta några kick tills den går igång, Men har man choken på och kickar ca 3 ggr går den igång, Sen drar man ner choken o den går som ett skott igen! Den har Trim Rör TechniGas ( Quadder ) nypris 2200 Kronor på just nu, Sen följer det med 2 Stycken Original rör med olika utföranden, Den har gått ca ; 2250 KM, i nu läge, Men jag kör fortfarande med den då o då. Nu till det negativa. Det är en LITEN spricka i bakskärmen ( obetydlig ) och det största.. Halva fram skärmen är avbryten!Framskärmen finns iaf kvar osv kan hemma lagas för den händige, Annars kostar detta 2000 för skärmen och lagning. Sen är det väl lite små rost här o var, Men inget stort ! Men annars fungerar den felfritt iaf! Så det är bara synliga fel. Men säljes somsagt pga byte mot annan moped! Tänkte mig ca 11,000. Kan EV Prutas vid Snabb Affär! Bytes Gärna Mot Annan Moped / Moped Bil / epa! :) Hör av er med vad ni har osv (: Kan Lägga Pengar Emellan! Maila / Smsa / Ring. 24/7! :)