Till salu inom: ”

adventsljusstake värmeljus säljes

Tidigare annonser till salu

Advents- & julljusstake XMAS Härlig ljusstake i frosta guldfärgat glas med texten XMAS på glaset. Den är gjord för värmeljus och antingen använder du den som adventsljusstake och tänder ett i taget, eller så ser du den som en julljusstake och tänder dem allesamman. Själv tänker jag göra både och! Beskrivning 40cm lång 12cm hög 11cm bred matt guld på utsidan Blankt guld på insidan Hållare i glas vilka är löstagbara för att underlätta rengöring Botten platta i träfiber vitmålad För värmeljus Text XMAS Importerad från England Delbetala med Klarna konto om du vill! Mer julpynt, engelsk jul och brittisk inredning i lantstil hittar du på www.manorstyle.se
Adventsljusstake för värmeljus
Jättefina heminredningssaker. Ljuslyktor, lampskärm, gardinvepor, kuddar, dekorationsstenar, adventsljusstake för värmeljus (Carin Kry) mm. Gardinvepor 33x220 cm. Ett par linnefärgade och ett par vita. PAKETPRIS! Priset är för allt på bilden. Rök och djurfritt hem. Hör gärna av dig om du har frågor.
Julpynt bestående av två spiror, en vägg dekoration (3tavlor), skylt till dörren, små trä figurer att hänga i julgranen 50kr för allt. En hel by i keramik, man kan ha värmeljus i husen. 200kr Tre adventsljusstakar, en röd/grön och två blålaserade, 100kr st eller alla för 250kr.
Adventsljusstake svart (för värmeljus)