Till salu inom: ”

adventsljusstake trä staffan stalledräng m sina fålar säljes

Tidigare annonser till salu

Bild 1 Arbetsbänk kan vikas ihop till en väska med massor av tillbehör, sladdlös skruv/borrmaskin & skruvmejsel/dragare med elektroniskt ljud, verktygslåda av trä m.m. Säljes för 200kr Bild 2 Båten Elias med sina vänner. Använder 1 C-batteri Original. Alla båtar på bild 2 Säljes för 250kr Bild 3 Mjukleksaker Allt på bild 3 Säljes för 150kr Alla leksaker är i bra skick användes av ett barn Finns i Hagsätra Ni kan nå mig säkrare per telefon Tel: 073-6302332 Tina
Gediget och praktiskt skåp av färggrant återvunnet trä. Eftersom träet är återvunnet varierar färgerna mellan olika ex och varje möbel får sin egen unika karaktär. Bredd/Höjd/Djup: 69/92/33 cm Finns på lager för omedelbar leverans. Vi har även andra möbler av återvunnet trä. Välkommen till vår webbshop! (myhomemyway.se) Vi finns i Bjärred, men levererar till hela landet. Det går också bra att hämta varan i Bjärred.
En barnsäng i trä, går att dra ut allt eftersom barnet växer. Något sliten på sina ställen, mencharmig, hel och stabil. Mått 129 cm lång i det läget den står i på fotot, 75 cm bred och 97 cm hög på högsta stället (huvudgaveln). Pris: 2000:- Sängen säljs pga tvillingfödsel och platsbrist Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jättefin springcykel/ balanscykel i trä för barn från ca 3 år. Bra nybörjare cykel då barnen tränar upp sin balans och koordination på ett enkelt och roligt sätt. Har 2 stycken. Helt ny, inköpt i Holland fortfarande i förpackning. Justerbar sadelhöjd och luftdäck. Riktigt uppskattat cykel av våra barn som har var sin. Det finns även en motorcykelvariant - finns i separat annons. Nypris 995:- Nu 400:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Adventsljusstake av Trä Staffan Stalledräng m Sina Fålar Fem