Till salu inom: ”

adventsljusstake luciatåg markslöjd säljes

Tidigare annonser till salu

Klippan är en helt ny lampa från Markslöjd som säljs billigt av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)
Björken (vi har 12 styck) är en helt ny utomhuslampa från Markslöjd som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)
Kil (vi har två) är en helt ny utomhuslampa från Markslöjd som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)
Rosendal är en helt ny kristallampa från Markslöjd som säljs billigt av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och Rosendal går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Klicka på länken nedan för mer fakta om Rosendal. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)
Luciatåg adventsljusstake Markslöjd nytt ljusstake