Till salu inom: ”

adventskalender vuxen sexig 2012 säljes

Tidigare annonser till salu

Två vuxna bondkatter söker nytt hem p.g.a. att deras tidigare ägare avlidit. Katterna är utekatter men har tillfälligt bott i min lägenhet utan möjlighet att gå ut i ca. ett halvår och det märks tydligt att de längtar ut. En hona och en hane, steriliserad resp. kastrerad. Hanen har chip. Honan är grårandig, ganska liten och gillar närkontakt. Hanen är vit med röda fläckar och gillar att vara ute i flera timmar för att sedan komma hem och mysa/sova. Nytt hem behövs omgående. Möjlighet för dem att vistas ute är ett krav!
Regnset för vuxna. 16 st/låda storlekar:m,l,xl Alla priser är ex moms och alla våra partier finns på vårat lager i Stockholm och kan hämtas omgående. För mer info vänligen maila eller ring.Besök gärna våran hemsida www.partihandlarna.se Det som finns på våran hemsida är endast en liten del av vad som finns på lager.Pga hög varuomsättning så hinner vi inte alltid uppdatera våran hemsida därför är det bäst att kontakta oss för dagsaktuella partier. Tveka inte att maila eller ringa oss Obs vi svarar ej på dolt nummer.
Alla skidor är i bra skick och är Carving. - 80 - 140 cm finns - Alla är Carving - Barn pjäxor finns oxo Pris: 500:- / par ------------------------------------------------ Har även vuxen skidor Carving - 150cm - 170cm - Standard - Avancerade - Pjäxor olika storlekar - Telemarks pjäxor i storlek 26 cm finns "Crispi CXA" Pris: 1000:- / par MVH
Gör december till årets bästa månad med denna interaktiva adventskalender. Levereras utan fyllning, men roligare vintermörker bortskänkes via de 100 förslag på enkelt åtkomliga saker i olika prisklasser som kan göra livet väldigt trevligt för alla inblandade som ingår. ''Luckor'' i olika storlekar lämpliga för alltifrån en flaska champagne till en huvudvärkstablett. Datumsiffror kommer separat för egen applikation, för optimal frihet över månadens dramaturgi. Fäste för vägghängning eller stående. Mått 610 x 570 x 97 mm. Kan även användas som vacker förvaringsmöbel resten av året i exempelvis hallen. Bilden visar kalendern utan luckorna som annars sitter infällda på magnetfästen. Kan skickas mot fraktkostnad.
Adventskalender Vuxen Sexig 2012.