Till salu inom: ”

adventsfint fönstret lantlig stil säljes

Tidigare annonser till salu

Rustik fin byrå med låda & skåp som jag själv gjort om till den underbara populära lantliga stilen. Den är vitmålad, lackad och uppe på byrån har jag också skrivit Amor vincit omnia, vilket betyder Kärleken övervinner allt. Jag säljer den nu på grund av plats brist, annars hade jag gärna behållit den själv! Har ni frågor eller är intresserade av att köpa den, är det bara att mejla eller ringa mig på min mobil telefon! Med vänliga hälsningar, Jenny!
Skänk 1 En gammal vacker skänk som nu har restaurerats och blivit given en ny finnish i "lantlig" alt. "chabby chic" stil. Nyckel finns och det går att låsa. Mått(ca): Höjd 78 cm Längd 150 cm Djup 47 cm Pris: 1100kr eller högstbjudande ------------------------------------------- Skänk 2 En gammal och vacker skänk/linneskåp som nu har restaurerats och blivit given en ny finnish i "lantlig" alt. "chabby chic" stil. Nyckel finns och det går att låsa. Mått(ca): Höjd 110 cm Bredd 120 cm Djup 45 cm Pris: 1000kr eller högstbjudande -------------------------------------- Om du köper båda får du dem för 2000kr! Hämtas i Valbo Skicka gärna ett mail eller ring om du har någon fråga eller vill ha fler bilder... Annonsen finns kvar så länge någon av möblerna är kvar.
"Bukett" Knytbandslängder i vitt med röda rutor och broderier I vitt bomullstyg Riktigt lantliga gardiner i tjock strukturerad bomull med vackra broderier och lantliga rutor. "Bukett" är en serie högkvalitativa bomulls produkter med vackra broderier på vit struktur bomull. Det finns en matchande gardin, rund kudde, ett fyrkantigt kuddfodral och stolsfodral i serien. Beskrivning 100% bomull Vitt Rött tryck på vit botten Rödrutig nederdel Tvätt 40 grader 110cm breda 240cm långa Matchar serie "Bukett" Kan även fås i svart eller beige rutigt! Delbetala med Klarna konto om du vill1 Är du intresserad av engelska möbler, inredning i brittisk lantstil och julklapps ideér, då är du varmt välkommen in i min webbutik www.manorstyle.se Där finns möbler av högsta kvalité i ren mahogny, handsnidade , special byggda bara för dig och soffor i antikslipat skinn, sådana där som ser ut att ha funnits i all tid och som är skönt insuttna.
Säljer mitt fina badrumsskåp från Ikea ur serien Flåren. Det är bara ett halvår gammalt och har en fin lantlig stil och inte en enda skråma. Dörren kan monteras med öppningen åt höger eller vänster. Nu är den monterad så att den öppnas åt vänster. Nypris är 800 kr och nu säljer jag det för endast 400 kronor. Så halva priset för ett mycket välbehållet och snyggt badrumsskåp. Storlek: Bredd: 60 cm Djup: 16 cm Höjd: 74 cm 2 flyttbara hyllplan medföljer. Finns i Solna! Ring Helena på 070 - 494 40 20
Passa på att köpa ett mysigt hus med öppen planlösning i lantlig stil, med stora sällskapsutrymmen. Perfekt sommarhus, sommarstuga för dig som bor i en lägenhet i den stressiga staden eller åretruntboende för dig som vill ha lugn o ro nära naturen. byggår 1929, tillbyggnad 40kvm 2003. 3,5km till Degerfors centrum. ca.2700kvm tomt. ett gammalt uthus med vedbod, förråd och "snickarbod". Badrum samt 2 sovrum på övervåningen. Kök, vardagsrum samt ett större allrum på nedervåning. 3glas-fönster. Luftvärmepump från IOS installerad 2011, skorsten renoverad med insattsrör 2011, kommunalt vatten indraget 2011. Renoverat badrum med hörnbadkar samt nytt porslin. Nybyggd altan i ständigt solläge med nedsänkt badtunna. Källare med möjligheter finns. ca 25-30meter ner till letälven. Nära till skog och strövområden. Lite småpyssel finns men de stora tunga bitarna är avklarade. överlåtelse kan ske med ganska kort varsel. Pris. eller högstbjudande.