Till salu inom: ”

advantage a300 bladelius slutsteg säljes

Tidigare annonser till salu

Med anledning av stort intresse tänkte jag initiera en auktion på min Advantage (Bladelius) Thor S-101-förstärkare. Utropspriset är 7000 kr och auktionen kommer att ske öppet genom maildelning, dvs budgivning sker via mig och budgivare/summa presenteras för andra budgivare i syfte att skapa transparens. Förstärkaren har precis blivit nyservad via Reference Audio i Stockholm och skall hämtas ut på tisdag. Förstärkaren är alltså i felfritt skick och lirar suveränt. Givetvis ingår fjärrkontrollen Mjölner.
säljes en värsting Bladelius advantage thor S -101 dom som vet vad detta monster förstärkare kan spela .high fidelity tidning hadde den här modelen o testade och var grymt imponerad den har varit på service nyligen och är i toppskick 2+150 watt ström 1800va två ringtjänor så kraft finns o blir över. kvitto finns på servisen. fjärr o manual och kartong finns . bara seriösa. prutat o klart.(dom som kan hämta går först) finns även bladelius cd freja till salu om intresse finns även den i nyskick.
Advantage S1 (Bladelius) High-End CD-spelare med inbyggd förstärkare säljes. Fullt fungerande och i toppskick! Priset var 45000:- då den såldes ny runt 2002/2003. Servades för ett par år sedan hos autoriserad Bladeliusverkstad, med utbyte/förnyelse av diverse komponenter. (Därmed är sannolikt även spelarens livslängd utökad med ett antal år. Kvitto på arbetet finns). Vill man inte använda den inbyggda förstärkaren, kan den kopplas förbi. Advantage S1 körs då som en helt vanlig CD-spelare. Den har diverse olika ingångsmöjligheter. Vill man inte spela CD, går det utmärkt att använda den högklassiga Dac:en separat. Advantage S1 har dessutom en välfungerande uppsamplingsfunktion. Den spelar dock endast "vanliga" cd-skivor d.v.s ej SACD eller dylikt. Advantage S1 är fortfarande en av de bästa cd-spelare (både ljudmässigt och musikaliskt) som jag har lyssnat på. Den levereras med original fjärrkontroll, kartong och manual. Sänkt pris: 11.000:- (tidigare begärt: 12.000:-)
Slutsteg från Bladelius tidigare produktion. Ett robust slutsteg från 1998 som fortfarande låter mycket bra, Ersatte en tidigare Krell med detta slutsteg, som då hade bättre upplösning i mellanregistret och diskant, Dock är basen i detta slutsteg inte lika bra som i den Krell jag hade. Men ett mycket välljudande slutsteg som kan mäta sig med de flesta high end stegen även flera av Bladelius nya, enligt min egen bedömning. För mer info slå en pling till min mobil. Påskhälsningar Lars S
Advantage A300 (Bladelius) slutsteg på 2x175 watt i 8ohms. INFO http://user.faktiskt.se/fonzeka/presentation/A300.jpg Dags att testa något annat Evt bytes mot en annan slutsteg Ett par mono blocks Sony 90es Luxman Accupahse Osv Mvh william