Till salu inom: ”

advanced elements uppblåsbar kajak säljes

Tidigare annonser till salu

En Advanced Frame 1, Uppblåsbar kajak från Advanced Elements. Mycket kraftig och fin kajak av hög kvalitet. En hybrid mellan vanlig kajak och uppblåsbar, och har aluminium skenor i för och akter. Mycket kraftiga och tåliga material rätt igenom, inte nåt man behöver vara rädd för att det ska gå sönder vid minsta grundstötning. Kajaken är använd ett fåtal gånger och är i fint skick. Medföljer gör paddel och pump samt bär-/förvaringsväska. Läs mer om kajaktypen på t ex http://www.advancedelements.com/ http://www.luftkajak.se Skicka ett mail vid intresse!
Straight Edge 2 gummikajak (uppblåsbar) från Advanced Elements för två personer alternativt en person med mycket packning. Perfekt om man bor i lägenhet - ryms i en lätthanterlig bag men blir ca. 4 meter lång och 90 cm bred i uppblåst skick (vikt 21kg). Läs mer på: http://www.stockholmkajak.se/luftkajak/straitedge2-kayak Inköpt sommaren 2011 och bara använd ett par gånger (förvarad inomhus) sommaren 2012 och 2013. Medföljer 2 säten, pump, 1 fyrdelad aluminiumpaddel, bag, reparationskit och 2 spöhållare. Nypris på allt är runt 10.500 SEK, säljer den superbilligt pga flytt! Finns vid Tessinparken i Stockholm, skickas inte.
Advanced Elements Dragonfly portabel uppblåsbarkajak är otroligt stabil och lätt att ta med sig. Packas upp eller ihop på 5 minuter och förvaras i en väska. Man håller kursen lätt och den är väldigt bekväm, kajaken är avsedd för två personer. Skall absolut inte förväxlas med enklare "leksakskajaker". Det som ingår är kajaken med sitsar, förvaringsväska, två st. paddlar samt pump. Följ länken för ytterligare information: https://www.youtube.com/watch?v=1D9i1Wn3dgs
Model AdvancedFrame 1. Flytväst, pump, hoppfällbar paddel och sprayskirt ingår. Med Advanced Elements uppblåsbara kajak har du alltid med dig din kajak i bilen, båten husvagnen, den tar väldigt liten plats och är mycket lätt att bära. På 5 minuter är den klar att använda och kan packas ihop lika snabbt. Kajakerna är byggda efter kalifornisk standard med fokus på säkerhet och extrem styrktålighet. Huvudkamrarna är tillverkade av ett tjockt och starkt PVC material som tål mycket hård belastning. Kamrarna skyddas av det yttersta däcket som är gjort av två olika material: överst ett finmaskat polyester laminerat med PVC och nederst PVC Tarpaulin som är ett hårt material uppbyggt av två lager vinyl med ett armeringsnät emellan. Alla sömmar är svetsade och vattentäta. AdvancedFrame 1 Längd: 320 cm Bredd: 81 cm Vikt: 16 kg Maxlast: En person (max 136 kg) Färg: Grön Storlek nerpackad i väska: 77 x 44 x 25 cm Luftkamrar: 7 st (varav 3 st huvudkammrar) Kajaken finns i Luleå.
Kanot - märke Advanced Elements model AE1007 säljes. Använd endast ett fåtal gånger. Väska, pump, paddlar medföljer. Kontant betalning. Ta kontakt med Kristina Landeström.