Till salu inom: ”

adrian 450 husvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har husvagnen tjänat mig färdigt! Behöver du en till semestern eller kanske använda den som jag gjort att bo i vid renovering så har du tillfälla att förvärva en ADRIAN 450 i gott bruks skick. Den var besiktigad till den siste Juni i år så vill man ha den inreggad så behövs lite fix. Man kan också göra en basutvagn, lekstuga, jaktstuga, fiskestuga, försäljningsvagn av den eller så använder man underedet och gör ett släp. Då har man ju fortfarande "huset" kvar till förråd eller ovannämda projekt. Jag kan tänka mig att ta en självgående Klippo som delbetalning. Jag diskuterar inte pris på telefon så kom och titta och bedöm själv!
Har en försäljningsvagn till salu. En ombyggd husvagn Adrian 450 Perfekt om man vill ha försäljning av mat på marknader och festivalen. Godkänd av miljö. Detta ingår. Kyl och frys nästan nya. Kolfiberfläkt ny Klämgrill Fritös Det finns rinnande vatten och diskho. Serveringluckan är där. Nya bänkskivor att arbeta på. Bara att koppla in och köra! Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Nu är denna finna Adrian 450 årsmodell 1975 till salu.Medföljer gör även ett stort o rymligt förtält till denna vagn. Har du några frågor eller funderingar ring mig.
Renoveringsobjekt/reservdelsvagn säljes då vi behöver platsen den står på för vår nya vagn som vi köpt istället. Mer bilder kan fås vid intresse ... Pris ide 2300 ev billigare vid snabb och smidig affär :) Micke
Bra renoverings vagn behöver lite pyssel då den har stått i många år. Men jag har inte hittat någon röta i stommen.