Till salu inom: ”

adria 380 säljes

Adria 380

Örebro

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska vi sälja våran renoveringshusvagn pga av att vi köpt modernare husvagn,den blev underkänd på grund av ojämn bromsverkan på besiktningen i slutet av juli.men den har rullat ca 60 mil efter det så bromsarna känns bättre,vi den har stått i flera år innan vi köpte den,så den är fuktskadad vid golvet innanför dörren,samt vänstra hörnet bak. Börjat renoveringen vid dörren,rivit ut all isiloring lagt i ny,finns ett paket laminatgolv,att lägga in. Står innomhus sedan vi köpte henne. Bilder kan ordnas Pratar bara svenska.. Bara kontakt via mail till att börja med
Husvagnen besiktigades - inkl. gasolkontroll- i maj 2012 utan anmärkningar. Däcken är i mycket gott skick. Tillbehör: Kablar, förtält, vattendunk och kokplatta (gasol). Inget läckage eller mögel. Husvagnen har alltid stått under tak under vintern. Årsmodell: 1973 Reg. nr.: FST 558 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer vår Adria 380 -76. Renoverad och bytt klädsel och gardiner, inlagt klickgolv och satt dit lister. Målat om den invändigt. Gasolspis och kylskåp finns. Vi har inte använt gasolen men allt finns. Även gasolvärme men vet som sagt inte om den fungerar. En fin liten smidig vagn för den lilla familjen. Markis ingår. Bör ses. Besiktad tom 2014-05-31. Priside': 15000:- men billigare vid snabb och smidig affär.
Konstig årstid för husvagnsköp, jag vet. Men jag söker efter en LITEN husvagn där maxmåttet är 4,7 mtr. Företrädesvis säker jag efter en Adria 380. Åker själv så därav måttbegränsningen. Inga SMVägg what so ever. Ruttna, blöta vagnar är ej intresssant men elfel, mekaniska fel eller gasolfel är inget hinder. Ett krav är att hjulen rullar och att den finns i Västerbottens norra halva. Vill kunna hämta den vid ett eventuellt köp. Kontant betalning med banköverföring, cash eller Swish vid ett köp. Kostar den över 10 000 så behöver ni inte höra av er.
Dags att sälja vår charmiga vagn. Har använt den som extra rum på gården under sommaren och förvarat den under tak resten av året. Så den skall ju besiktigas före allmän användning. Laminatgolv inne, liten kyl, gasplattor, diskho. En extra bädd extra via fiffig lösning. Perfekt första vagn, ett kommande projektbygge eller varför inte som gäststuga? Fin invändigt, behöver kanske lite mer kärlek på utsidan. Komplett förtält ingår. Nytt låssystem behövs efter eget behov. Nuvarande är bygel och hänglås. 15000:- eller högstbjudande. Jobbar udda tider så endast inledande kontakt via mail.