Till salu inom: ”

adria 350 förtält säljes

Tidigare annonser till salu

Rök och djurfri. Kassett toa, luftvärme, reservhjul.Förtält Allt i bra skick. Fler bilder finns vid intresse. Husvagnen är nybesiktad och går i två år. en gasoltub följer med. En ägare före mig, jag köpte den -96 Husvagnen är välvårdad och lite använd. Tältet är uppsatt en gång så det är som nytt. Totalvikt kg: 930 Tjänstevikt kg 740 Skattevikt kg:930 Ej mögeltestad, Vagnen är fin och välvårdad
Ombyggd adria 350 -88 med våningssängar, solpanel,radio,mm. Välskött, ej rökare, förtält ingår. Lämplig för tex. 2 barnsfamilj. Kontant betalning vid leverans.
Bra skick, bes och skattad för i år och bara att hänga på och börja använda. Ny el indraget 2010, stort förtält från Svenska tält i mkt bra skick medföljer. Alltid vinterförvarad inomhus.
Halloj! Säljer en Adria 350, invändigt riktigt fin, utvändigt några skavanker. På 2 fönster är ytterrutorna trasiga (det är dubbla rutor). Det följer med ett fint å fräscht förtält. Bvsa. MVH. Ida
Vi har haft förtältet till en ADRIA 350 med A-mått 7,45. Det är använt ett fåtal gånger, så det är i nyskick. Priset gäller vid avhämtning på plats. Nås säkrast via mobilnumret.