Till salu inom: ”

adoptera hund västmanland säljes

Tidigare annonser till salu

Våran underbara katt kille på ca 5år vill få komma till ett hem där han får vara utomhus. Vi adopterade Kräket från ett katthem i december. Han är utekatt från början men har fungerat jättebra i våran lägenhet under vintern, men nu vill han ut! Han är stor vit å gul melerad, tok söt och inte som alla andra :) Hans favorit leksaker är min handkräm och nagelfil :) Han älskar att mysa i soffan och bli kliad bakom öronen. Allt som prasslar tror han att man kan äta. Älskar mat och tigger som en hund. Leksaker, katt låda och klös träd medföljer. Kräket behöver ett nytt hem OMGÅENDE så snälla är ni intreserade eller vet någon som är det, hör av er! Kastrerad, rumsren, van med barn och hundar. Kan skicka bild via mms om ni vill det. Givetvis får ni byta namn på min fina kille :) Med vänliga hälsningar Therese och Kräket
Jag söker ett nytt hem till min bästa vän, en fem års schäfer/rottweiler-korsning vid namn Trubbel (döpt med humor) Jag har bott på landet och jobbat i stall men flyttat till stan för jobberbjudande och märker hur det tär på min älskade hund att få vara ensam själv hela dagarna, att jag inte längre har den tiden han är värd & förtjänar. Jag söker ett hem som kan erbjuda honom att springa lös på landet då han är perfekt gårdshund då han inte rymmer, är väldigt väluppfostrad och lyhörd. Eftersom han är en korsning av två kraftfulla raser letar jag efter er med god hundvana. Han går bra ihop med andra djur, även katter och höns. Även tikar men inte okastrerade hanar. Han är väldigt intelligent, lättlärd, lagom vaktig och med ett hjärta av guld. Han är vaccinerad, försäkrad och frisk. Jag vill ha fortsatt kontakt med den som adopterar honom, för att veta han inte far illa eller mår dåligt. Finns i Stockholm i veckorna. Hör gärna av er med frågor. Mvh Stephanie & Trubbel
Är du ute efter en rätt aktiv och oerhört charmig busa? Vill du träna lydnad och agility kanske? Då ska du adoptera - Valda. Hon är snäll mot både människor och hundar. Valda är försäkrad, frisk, kastrerad tik som är 11 månader gammal och är ca 50 cm i manken. Nu bor Valda på ett jourhem i Västerås. Så skriver jourhemmet om henne: Valda är en underbar liten tjej som älskar livet, hon är otroligt lyhörd och vill ingenting annat än göra rätt. Hon har en energi och livsglädje som smittar av sig på alla hon möter. Det här är en aktiv tonåring som behöver en stabil konsekvent person som vet att konsekvent inte är detsamma som hård. Inne är Valda lugn och kan slappna av. Hon behöver stöd och uppmuntran i nya situationer man får inte glömma bort att allt är nytt för henne. Ja denna underbara tjej kommer jag bara lämna bort till den bästa med sorg i hjärtat. Och jag hoppas innerligt att den nya familjen kommer att vilja fortsätta ha kontakt med oss för som sagt mitt hem kommer alltid stå öppet för Valda om ni ska ut och resa.... Video och foton på Valda och andra hundar finner du på Hudsamarit.se Vi följer alla Jordbruksverkets föreskrifter om införsel. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill hjälpa oss på något sätt. 070 6524171 Hundsamarit.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tyvärr kommer mina arbetsförhållanden att förändras i slutet av sommaren och Frankie behöver därför ett nytt kärleksfullt hem. Frankie ser ut som en Border Collie i miniatyr men jag är inte säker på vilka raser som ryms i henne- hon är adopterad som valp. Hon är dock ganska så lik en border i lynne; kvick, intelligent och nyfiken. Frankie är utöver det, väldigt social och gillar att leka med andra hundar. Katter och övriga djur betraktar hon som leksaker och jag rekommenderar inte att blanda Frankie med andra sällskapsdjur förutom hundar och sådana som sitter i burar. Hon är en riktig, riktig, riktig kelgris och vet inget bättre än att få kura ihop sig i någons famn. Hon knyter lätt an till nya människor och missar inte en chans att bli klappad och kliad. Hon vill gärna hälsa på människor och barn är hon extra förtjust i. I bland kan hon vara mycket ivrig så ett krav från min sida är att du måste kunna hantera och markera att det är du/ni som är ledare. Hon har aldrig uppvisat några aggressiva tendenser men kan i bland skälla vid hundmöten eftersom hon mer än gärna vill leka! Frankie älskar att bli aktiverad och utmanad så det bra om du/ni gillar att vara ute mycket. Hon är som sagt ivrig och detta visar sig speciellt när man är ute. Trots att vi dagligen tränar med att gå i koppel, drar hon ibland, speciellt med ny förare. Hon kan också enklare kommandon som sitt, stanna osv. Inomhus är hon lugn och trygg. Jag har tränat henne i att vara ensam. 4-5 timmar klarar hon utan problem/skall eller sönderbitna skor =). Känner du/ni att Frankie skulle passa dig/er, hör av er via mail och berätta lite om er själva och vilket slags hem ni kan erbjuda den lilla tjejen. Jag kan också maila över mer bilder. Ev. kan transport ordnas. Frankie är försäkrad och månadsbeloppet är på drygt 150:-. Vidare finns hon också med i JV:s hundregister.
Två väldigt trevliga kastrerade bröder, som tyvärr fick en tuff start av sina liv. Ändå är de de nyfikna och vill ta in världen, är gosiga och gillar att leka. Då de är väldigt tajta till varandra så vore det underbart om de fick komma till samma hem, då vi bara är jourhem. Räven (den mörkaste), är en social, framåt och smart kille. Han gillar att sitta och titta och hittar gärna lösningar på saker. Även att leka med leksaker eller sin bror eller nån av våra andra hundarna tycker han är roligt. Gillar att gosa och fungerar bra med barn. En väldigt trevlig hund med mjukare personlighet som har lätt att koppla av inomhus. Gibbson (ljusa), är en lite försiktigare, gosig kille som gärna ligger i ditt knä. Han behöver få komma till ett lite lugnare hem utan barn och där man har tiden att bygga upp hans trygghet för olika miljöer. Han gör stora framsteg hela tiden hos oss och är en väldigt trevlig hund med mjukare personlighet. Han har lätt att koppla av inomhus. Att leka med sin bror eller nån av våra andra hundar eller och jaga tennisbollar är en favorit. Om Gibbson ej adopteras tillsammans med sin bror, så ser vi gärna att han kommer till ett hem där det redan finns en lugn, trygg hund. Båda är chipmärkta, vaccinerade, kastrerade och innehar EU pass. Båda är ca 50 cm höga. Vid adoption av båda är överlåtelsen 6500 kr för båda. Annars 4500 kr/styck.