Till salu inom: ”

adoptera hund skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Honkatten Sand & hankatten Adde ca 16 veckor behöver ett hem. Var för sig eller tillsammans. Dom går bra ihop med andra katter, hund och papegoja. Adoptera en katt från oss så vi kan hjälpa fler att komma in från kylan nu när termometern sjunker. Adoptionskostnad är 300:- som går till nästa katt som kommer in till oss. Bilden är lite konstigt tagen men där ser ni deras färger. Sand = beige och Adde =gråvit
Djurskyddet Landskrona söker nytt hem till den nyfikne och lekfulle katten Max ca 4-5 månader gammal ( 1 Jan). Max levde under fiskeboden i Löddeköpinge vid ICA Maxi och ett par matade honom och tog kontakt med föreningen. Han fick komma till ett stödhem och där finns det 2 katter som både leker med och fostrar honom samt det fungerar även bra med hunden som pussar på honom då och då. Vill du adoptera honom ring 073 7209247, säkrast kvällstid eller föreningens rådgivningstelefon 0738 049644 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trevlig parakit som gärna vill ha sällskap. Tror det är en hona. Ålder? Frisk o kry o väldigt sällskapssjuk. Detta är en hittefågel därför vet jag inget om den. Har ingen bur till den som medföljer. Köpt massor av mat o leksaker dock. Väldigt pratglad o social. Vill men vågar inte riktigt än. Deen adopterade mig men jag har hund, katt o hästar så jag har dåligt med tid till birdienamnam.. Tror att den säkert passar ihop med en annan snäll parakit då den ropar efter andra fåglar. 500:- för parakiten. 200:- alla tillbehör utom buren.
Hej! Önskar adoptera kattunge. Vi erbjuder hen att välkomnas in i vår familj som består av är en familj som två vuxna och två tonårsbarn, en katt och en hund. Vi bor i villa och givetvis har katten en egen ingång till den. Vi har haft två katter innan men nu har vi bara vår fina Snäckan. Vår andra katt är sörjd och blev 14 år. Nu är vi redo för att utöka familjen. Katten och hunden ser fram emot ny lekkamrat!
Pga av flytt måste ett par av mina hundar få nya hem. Det är hundar som är runt 5 år gamla. Raserna är cocker spaniel och jack russel. Tikar Friska sociala men har så klar sina olater för sej. Det är ju vuxna hundar. Jag söker hem som vet vad hund innebär. Katt är inte lämpligt och helst inte lägenhet mitt i stan. Maila vid intresse.