Till salu inom: ”

adoptera en valp säljes

Stoner
F

Tidigare annonser till salu

Med stor sorg har vi tyvärr fått ta beslutet att adoptera bort vår fina hund, en hane på 6 månader. Har har ett stort hjärta och kräver motion och kärlek och tid, pga familjen har jag inte den tid han kräver, så jag ser helst att han kommer till någon som kan vara ute mycket med honom. Ej ungdom!! Ej till någon som inte har tidigare erfarenhet av hur man hanterar hundar. Han är registrerad i jordbruksverket och försäkrad. Det kan hända att han skvätter inne, om man inte tar ut honom regelbundet, men hanar i denna ras är lite sena med att bli rumsrena helt o hållet, så fortsatt träning o tålamod är ett måste. Det är inte priset som är viktigt utan vem som kan ge honom ett kärleksfullt hem. Han är uppfödd med barn, och van vid andra hundar. Det finns inget fel på hunden o han är inte omplacerad utan har bott med oss sen han var valp, det är bara tiden som inte räcker till.
Jag söker mindre hund att vara fodervärd till. Har en 2 årig kastrerad han hund sedan tidigare och söker nu en kompis till honom. Jobbar i Björkliden sommar och vinter så har nära till naturen och hunden kommer få mycket motion, då jag ibland brukar vandra uppemot 5 timmar på 1 dag. Min hund Dragon är adopterad från Spanien och är jätte snäll, skäller aldrig och går bra med både barn och andra hundar. Han har mycket bus i kroppen, och jag tycker det är så tråkigt för honom att nästan aldrig ha en hund att leka med. jag är även själv sugen på att skaffa en till hund, men passar inte just nu med en valp. Så jag tänkte att jag kan ju börja med att vara fodervärd och hjälpa någon som kanske inte har tiden som behövs just nu. Dragon är i samma storlek som en jack russel ungefär så tar gärna en hund i samma storlek eller lite mindre.
En docksöt liten Japanese chin / Shih tzu tjej vill adopteras till rätt hem. Hon är en svansviftande, busig och jättekelig liten personlighet. Mamman och pappan följer gladeligen med på långa promenader men älskar också att sitta i knät och bara gosa. Både Japanese chin och Shih tzu är lättskötta och lättdresserade sällskapshundar. De har också fördelen att de knappt skäller, utan är mkt tystlåtna av sig. Kombinationen är 82,5 % Japanese chin - så dessa får även en mkt lätt pälsvård. Har dock lite mer päls en Japanese chin i ansiktet och behåller Shih tzuns valppälslängd. Lillan är van med andra hundar, katter och barn. Född 25:e april och är leveransklar from den 19:e juni och är då: - Vaccinerad - Avmaskad - Vet. besiktigad - Id-märkt med följer 1 kg högkvalitativ hundfoder, filt, rabattkoponger m.m. Välkommen att höra av dig med din seriösa förfrågan.
Nu har jag bestämt mig efter snart 1 års tänkande efter en livskamrat att ha med på ridturer, jobba med och ösa kärlek på! Jag söker en valp, helst en hane som blir någorlunda stor. Men jag VILL ha en valp för att få dressera den till min dröm-hund. Nu tänker jag berätta om mig, mitt liv och min vardag, så avgör DU om just din valp skulle passa in hos mig. Jag blir 20 år i år, är ansvarstagande och VET vad en hundvalp innebär, heltidsjobb ett tag framåt och en vän i många år framöver. Det jag kan erbjuda just din valp är ett kärleksfullt och livslångt hem med mycket mys, promenader och bus. Vi kommer ävenen valpkurs. Jag bor ihop med min sambo som själv har en rottis som han adopterade när vi flyttade ihop i maj förra året, så sällskap hemma finns det alltid. Förutom vår nuvarande hunds sällskap så kommer min blivande hund få träffa andra hundar, stora som små, valpar som vuxna minst 1-2 gånger i veckan då vi är endel hundägare som samlas ett par timmar och släpper våra hundar så att dom får busa. Till sommaren åker vi till sjön och tältar allihopa med våra hundar och simmar och har olika hinderbanor och lekar för dom. Min valp kommer inte behövas lämnas ensam hemma mer än nödvändigt! Jobbar för tillfället ej och kommer inte göra detta förän i augusti och där har jag fördelen att ta med mig hunden. Hunden kommer även få vara med mig varje dag i stallet och kommer att tränas för att kunna följa med på ridturer ute i skogen! Jag kan inte ta emot en valp för än i slutet på april och valpen får högst kosta 5000 :- Tycker du att detta skulle låta som ett hem för din hund ? - tveka inte! Ring el messa! Mejla helst inte, kollar den inte så ofta! Är inte intresserad utav foderhundar eller vuxna hundar! Vänliga hälsningar Heidi intyg ovan
Tik 2 år 48 cm. Vicky är söt, lugn och mjuk typ av hund. Hon är go och mysig. Hon är klok, hon älskar skugga, svart som hon är tar solen hårt på henne och hon blir trött snabbt i denna hetta. Vicky hittades i ett rör där hon hade fött sju valpar, varav endast fyra överlevde. En valp har redan adopterats men de tre återstående, två hanar och en tik kvar i sheltret, är nu underbara unghundar. Vicky behöver nu kärlek och uppmärksamhet. Hon är lite trött på att ta hand om de snabbt växande och livliga valparna som nu är 7-8 månader. Vicky är en väldigt glad tik som skulle passa perfekt i ett hem med barn. Hon älskar att bli klappad och smekt länge och är i trängande behov av ett nytt hem och kärlek. Vicky chipmärks, vaccineras och kastreras. De testas mot sjukdomarna leishmania, hjärtmask, erlichia canis, babesia canis samt antikroppstestas mot rabies på ett av EU godkänt laboratorium. Priset är för flygresa, kastration och nödvändiga vaccinationer för laglig införsel i Sverige.