Till salu inom: ”

adoptera chinchilla säljes

Tidigare annonser till salu

Hos mig kan du adoptera vuxna som behöver ett hem. (Jag tar emot chinchillor som av olika orsaker behöver hem och sammanför dem med bra nya hem.) Läs mer på sidan under adoption för att se vad som krävs av nya hem hör sedan av dig till mig :) Jag har även en liten men mysig avel av kvalitets chinchillor med gott humör. Hos mig kan du köa på en bebis chinchilla som är tam och har god stam. Har flera fina par i avel nu. Just nu finns även en bur inne för endast 200 vid köp av chinchilla. Läs mer på hemsidan om vad som krävs av nya hem och vilka chinchillor som finns inne. www.markusgil.se/chinchilla
Hej! Jag heter Ringo och jag söker en ny familj som vill ta hand om mig! Jag har bott hos en bra familj som har matat mig med en bra kost och låtit mig springa av mig inne i huset och lekt med mig varenda dag i snart fyra år. De är väldigt måna om att jag kommer till familj som har tid för mig och som inte har alldeles för små barn eftersom de ibland kan vara hårdhänta. Jag är pigg och glad och även allergivänlig.
3 fina degu tjejer säljes snabbt pga av allergi och tidsbrist! Dom är friska pigga och mysiga! Tama och fulla i bus, bits inte samt luktar inte stark. Voljär medföljer om du vill ha den, botten är trasig men är du händig fixar du det lätt Tjejerna är ca 2 år gamla och kan bli mycket äldre. Säljes tillsammans då dom alltid bott ihop. Bur, mat och lite sand medföljer i köpet. Du som adopterar bör ha vana från degus eller gerbiler, chinchillor. Samt ha ett stort hjärta. Hämtas i centrala Västerås på Gideonsberg.
3 st fina friska och pigga degu tjejer i åldern 2-3 år, kan bli gamla. Måste tyvärr flytta till djurvän med vana av degu,chinchilla eller gerbiler och dom måste fortsätta bo ihop. Flytten är pga av flytt till mindre lägenhet samt viss allergi hos min man. Detta är med tungt hjärta.. därför är jag väldigt noga med vem som adopterar mina flickor. Med i köpet följer tjejerna,buren och mat. Vi finns i centrala Västerås på Gideonsberg.
Jag har en liten men mysig avel av kvalitets chinchillor med gott humör. Hos mig kan du tex köa på en bebis chinchilla men också adoptera vuxna som behöver ett hem. Jag tar emot chinchillor som av olika orsaker behöver hem och sammanför dem med bra