Till salu inom: ”

adly moped säljes

Tidigare annonser till salu

Adly Silverfox somjag säljer med en liten tår i ögat. Den har gått 1158 lugna mil.Helt nytt bakdäck som jag har bytt hos en mopedverkstad för 900 kronor , kvitto finns. Bruksskick, ganska fin lack. Den är helt orginal och gör 42 km/h precis som en 30 moped får göra. Det ända som måste göras är att ställa in förgasaren , den går men den vill inte gå på tomgång p.g.a oinställd förgasare. Säljes för ett billigt pris då jag inte har någon användning för den och behöver pengar.
En Adly SF-50 skoter / eu-moped årsmodell 2008 till salu. Har endast gått 32 mil. Körd 1 säsong (tjejkörd), vinterförvarad i varmförråd. Stod tidigare som utställningsexemplar i butik. !Scootern´s formel 1! Adly har sin största marknad i USA. Amerikanarna vill som bekant ha det bästa! Nu har vi stoltheten att presentera ett urval av deras bästa maskiner! Accelerationen i 2-taktsmotorn upp till toppfart är hårresande. Motorn drar otroligt bra, ända nere från botten upp till toppfart. ”Där tar strypningen av motorn vid” Det märks att den vill gå fortare. En scooter med tuff design som väcker uppmärksamhet." Pris: 12 000 kr, billigare vid snabb affär.
Säljer nu min Adly Thunder bike, årsmodell 05. Den har rullat 250 mil och har endast haft en ägare. Den fungerar felfritt, startar alltid med kick och elstart. Den är servad efter 100 mil och jag har även bytt batteri. Dock har den vält då jag använde sidostödet så att underkåpan gick sönder och en bit från "vingen". Aldrig vart trimmad. Ring för mer info eller frågor kring mopeden. MVH. Under vinterhalåret har den alltid stått i värmegarage.
Nu va det dax att sälja våran sons eu moppe.Vi har haft en ca 3 mån .Men våran son har lessnat på den för han är bara 5år och vi måste köra med han .Så han ska ha en cross i stället.Den fungerar perfekt ,det är en två taktare .så den går fort ca 65-70.Det är en 2004årsmodell .Den har inte gått jätte mycket heller .En perfekt moppe alltså.Endast seriösa köpare tack.moppen heter Adly silverfox 50 13.Vi är 3 ägaren .Priset är prutat & klart!!!!!
Eu moped Adly Noble Thunderbike 50cc Har rullat 550mil Årsmodell: 2008 Eu moped maximal hastighet 55kmh 2-Taktsmotor,rostfritt avgassystem,halogenstrålkastare. Däck fram: 120/70-12 Allting fungerar perfekt på mopeden : OBS: DETTA ÄR INGEN KINA MOPED Det är en lite större moped Till mopeden medföljer 2 lås och 1 hjälm 2 nycklar till mopeden samt så får vi skriva ägarbyte till vägvärket Nypris mopeden ca: 18000:- bör ses