Till salu inom: ”

adly atv 50cc säljes

Tidigare annonser till salu

Funderar nu på och sälja min EU-fyrhjuling. monster energy edition. då jag vill byta upp mig i cc. det är en 06- som har en 50cc sport cylinder och en massa mer. det är många timmar och mycket pengar nerlagt på den här fyrhjulingen. å priset jag vill ha för den e prut bart i viss mån, byten kan vara av intresse men endast ATV eller Bil. bytes varan ska ha ett värde på minst 13.000 eller att du lägger mellan skillnaden. Ring eller E-posta skam bud åker i korgen direkt,
nu är min monster energy edition EU-fyrhjuling uppe igen pga oseriös köpare. det är en 06- som har en 50cc sport cylinder och en massa mer. det är många timmar och mycket pengar nerlagt på den här fyrhjulingen. å priset jag vill ha för den e prut bart i viss mån, byten kan vara av intresse men endast ATV, Bil eller moppe (atv). bytes varan ska ha ett värde på minst 13.000. Ring eller E-posta skam bud åker i korgen direkt, Pris: 16000 kronor
Har en adly ATV 50cc.. Finns även trimmrör till 90cc som jag skickar med. Perfekt sommarleksak och går ju även under AM körkortet. Den har stylingkåpor och stylingfälgar men jag skickar med alla originaldelar. Allt är tipptopp har aldrig strulat eller något. Har bytt cylindrar i motorn nyligen så att dem är fräscha! Mycket billigare vid snabb affär då jag ska utomlands i några månader i mitten av juni. Hör av er! Ring eller smsa ! Då jag nästan aldrig kollar min mail!
motor genomgången av märkesverkstad (alla papper finns) ny kolv samt cylinder, nyservad variator, nya speglar. nytt batteri, fint skick (obs smutsig på bilden)
Hejsan vill sälja min adly atvsom har ny renoverad motor. Dvs revervdelar finns samt en uppsätning fälgar. Maila för mer information.