Till salu inom: ”

adirondack däckstol säljes

Tidigare annonser till salu

Amerikansk däckstol, Adirondack med tillhörande fotpall från Room. Dyr i inköp eftersom det är en kvalitetsmöbel. Den har tappat lite färg vilket gör att den får lite "chabby chick" stil. Om man inte gillar det är den lätt att måla om. Pris med tillhörande fotpall 1000 kr. 2 st fotpallar från danska Cinas W60 x D58,5 x H36 cm. (Tillhör däckstolar) En har varit utställningsexemplar och en är ny i kartong. Pris 400 kr för den nya fotpallen och 300 kr för utställningsexemplaret.
Säljer vita Adirondack däckstolar i vitt. Exklusiva med tjock massiv stomme, från Artwood. Säljs i butik för ca 4900 kr (då med fotpall som kostar ca 1000 kr) Jag säljer endast däckstolar utan fotpall. En däckstol är helt ny fortfarande i kartong, två st har används bara en sommar. Pris 2000 kr styck, finns i Saltsjöbaden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag tillverkar Adirondack stolar. mer info via mail.
Teakutemöbler av bästa kvalitet. Möblerna har testats i svensk utemiljö i 3 år och möblerna blir bara vackrare och vackrare för varje år. Däckstolen kostar 2500 kr Bordet 800 kr Paketerbjudande 2 däckstolar + bord 5400 kr Priserna inkl. moms men exkl frakt
2 vita däckstolar typ Adirondack med fotpall. Båda behöver målas om. På en av stolarna har ett ben på fotpallen lossnat och behöver sättas fast, denna stol för 100 kr och den andra för 150 kr eller båda stolarna för 200 kr.