Till salu inom: ”

adic elaggregat impact 250 säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mina Salomon Impact X7 som knappt är använda. Innerskorna är aldrig uppvärmda så dom kan värmas och formas efter din fot för optimal passform. Jag har prövat dom i totalt 2 dagar och insett att dom inte passar formen på mina fötter då fötterna mina är ganska breda. Storleken 25.5 passar annars mina fötter som i skor har storlek 41. Sulan är 297mm. Flexet ligger på 90 och pjäxan är gjord för avancerad åkning. Nypriset på dom var 2995kr. Fler bilder kan mailas. Maila eller slå en signal om du är sugen på att komma förbi att prova dom. Annas så kan jag skicka dom inom sverige mot att köparen står för frakten. //Christopher
Säljer en Peavey Impact 2 i röd färg. Den är tillverkad mellan 1985-87 i USA. Original U.S patent:4,237,944. Handtillverkad även där. Övrigt spec: 24 frets Medium Jumbo, Lockingtuners, Coil split och Set in nacke med kontur. Några dings på lacken,men fungerar bra. Den har nya strängar och är intonerad. Tremelo baren saknas dock. Följer med gigbag och instruktionsmanual. Ej byten. Vid snabb deal kan jag tänka mig 2499 kr.
Adic Impact 250. 3000 joul. Obetydligt användt. Kan skickas om köparen betalar frakten Samt sätter in pengar på mitt konto.
Elnät till får: 6st á 50m (totalt 300m) Elaggregat (Adic Impact 250)
Elagreggat till elstängsel avsedd för Hästar, Får etc. Fullt fungerande, knappt använt. Av märket AdicImpact 250. Intresserade ringer, EJ mail. Finns ca 4 mil norr om Uppsala.