Till salu inom: ”

adflo fläktenhet friskluftsmask säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Har en Friskluftsmask av märket 3M euromask till salu då vi nu mera använder trycklufts masker. Denna mask har inte varit använd något nämnvärt. Det sitter helt nya filter och glas i och det följer även en uppsättning till av båda. Komplett i övrigt med laddare och fräsch i bältet Det följer även ett speedglas 9001x för den som vill. Annars kan det köpas löst för 400:- Pris 2000:- eller bud för 3m masken. Mvh Fredrik.
Froniu tig svets med tillbehör. I förvarings/tillbehörslåda.   TIG-DC & Elektrod (MMA) svetsning * TT 1600 är en kvalitetsmaskin för TIG/DC och MMA svetsning * Låg vikt TT 1600 8,4 kg * 2-steg/ 4-steg * Up/Down funktion från brännarhandtaget * Överhetningsskydd * Termostatkontrollerad fläkt * Omkopplare mellan Touch-down och HF-tändning * Generator-kompatibel * Kan styras med fjärrkontroll * Säkerhetskod * S-märkt, CE-märkt * Digital display   ev frakt betalas av köpare. friskluftsmasker 500 kr st nya filter följer med . tigersåg hilti ny pris 6800 nu 900 slagborr hilti. 900 den som betalar först.
Friskluftsmask säljes. Fungerar. Denna friskluftsmask säljs på uppdrag av en av Sveriges största uthyrningskedjor. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 24 jan Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället : 13 jan Klicka på länken nedan för att komma till auktionen Frisk luft mask Skyddsutrustning Skydd Bygg & Anläggning
Sparsamt använd friskluftsmask. Har endast brukats i ett yrkesprov så har inte utsätts för mer än en arbetsdags användning. Klass 3 certifierad vilket innebär att den har en inbyggd varningsfunktion som visar när det är felaktiga tryck i spraybox eller luftsystem. Sitter en skyddande plastfilm monterad. Produkten på en internationell webbshop. http://www.refinishsystems.com/product/770-119/IwataAirFedBreathingKit Kan skickas via bussgods för er räkning, eller hämtas i Malmö. Kontakt via mail. Hälsningar Johan Sökord billackering lackering sprutbox målarutrustning målarverktyg
Ny i förpackning, med slang, laddare och bälte. 3000 kr. Friskluftsmask 500 kr. endast tel. samtal Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.