Till salu inom: ”

adec 530 fiskebleka säljes

Mobil unit
F
Norrköping

Tidigare annonser till salu

Priset kan diskuteras vid snabb affär. Adec 530 Mellanbleka Med inombordare Albin O22 motor i bra skick. Nyomklädda dynor, värmare, gasolspis fendrar, båtshake, pottapotti. Kapellet har fått en del nya sömmar och är nyinpregnerat = håller tätt. Båten ligger på båtplats i Falkenberg betald säsongen ut. 30 vagn boggie finns till. Har fler bilder på båt och vagn. Pris 35000:- Eller byte mot en besiktigan van. Eller kom med förslag på något annat.
En underbar ADEC snipa som renoverades för ca 4 år sedan bl.a genomgången motor. Ny kapell, ny klädda dynor, ny sits, stift, eko-lod, badstege, ankare, finns även mini-kök med luckor, fack skärbräda, bestick låda, osv. Den är sjösatt, ny olja och impeller är bytt i våras. Går fint och med härlig snipa känsla. Kärra ingår med lås och godkända däck. Längd: 5.3 m (17 fot) Bredd: 2.1 m Djup: 0.6 m Vikt: 750 kg Kojplatser: 3 st Bränsletank: 30 liter Skrovtyp: Plast Motor: MB 10A ( bensinsnål ) Antal hk: 15 hk Toppfart: 6-7 knop Begagnad pris: 45.000skr. Båten finns i Växjö trakten. Pris: 37500kr vid en snabb och smidig affär. För mer info och intresse slå gärna en signal på : 0730916922 Transport kan ordnas om det behövs i så fall.
Hej Nu ska jag hjälpa min far att sälja sin båt till ett fynd pris det är en Adec 530 f som är i bra skick och med en nyrenoverad Yamar diesel som går och startar jättebra. Det finns även en BT-trailer till som är i bra skick också. Obs !! bild är lånad ur instbok ska ta bilder på båten till helgen så man ser hur den ser ut i dagsläget. Mer info Båten Årsmodell 1979 Motor Årsmodell 1990 Tillbehör ekolod förtöjningsgods fendrar kikare tampar inst böcker båtsake flytvästar mmm Vi kan även tänka oss att byta mot en kombi bil eller skåpbil. Kan även lägga pengar emellan. mvh Jan
Vi har en Adec mellansnipa i bra bruksskick som vi tog upp idag. Vi har bestämt oss för att skaffa större båt till nästa säsong. Kapellet håller troligtvis i ett par säsonger till sedan bör det bytas/fixas. Motorn är en Albin O22 som går riktigt fint. 1 liter i timmen ungefär. Tillbehör som följer med: Portapotti, gasolkök, ankare, fendrar, och lite annat. En rejäl 30 kärra med boggie står den på och självklart ingår kärran i priset. Kan även vara intresserad av byte. Självklart kan vi lägga i den för att prova den i vattnet om intresse finns. Fler bilder om ni vill ha fixas enkelt då den står hemma just nu.
Önskar hitta någon som syr ett Nytt Kapell till min Adec 530 Fiskebleka Bifogar bild Pris enl överenskommelse Kontant