Till salu inom: ”

add on hylla säljes

Hylla

Hisingen
Add On hylla

Malmö

Tidigare annonser till salu

Säljer min så kallade " Add on " möbel som är från början inköpt från Svenska Hem. Den består av 5 gavlar i massiv ek och sedan hyllor i ek som går att flytta på lite som man vill. Ddet finns med ett hyllkryss i svart för att kunna förvara lite smått också om man vill. Det finns många sätt att montera den här bokhyllan på och den kan passa för olika saker i olika rum. Bredd som på bilden med just det montaget är ca 172 cm. Höjden är ca 210cm. Nypris för denna möbel är ca 10000kr. Jag säljer den för 900kr. OBS! Den som hämtar bär själv ut och tar hem hyllan. Jag kan montera ner den innan för sånt tar lite tid. 1 våningen ej hiss.
Den stora hyllan är 223,5x150,5x34 cm ( höjd x bredd x djup). Det är 4 lådor, 4 dörrar och ett CD-ställ (ej med på bilden ) som är med den stora hyllan. Den är nedmonterbar vilket gör den lättare att flytta. Den lilla hyllan har två stycken lådinsatser och två dörrar. Den är 113,5x76,5x34 cm. Hyllorna är i samma serie och går att placera bredvid varandra. Båda hyllorna är i gott skick. Det finns kompletterande delar att köpa till hyllan hos några olika möbelfirmor. www.homeline.se Pris på den stora hyllan är 7.000:- Den lilla hyllan är 2.000:-
ADD ON bokhylla i ek säljes. Den är 223 cm hög, 151 cm bred och 34 cm djup. Bokhyllan har varit ihop- och isärmonterad ett par gånger men är i fint bruksskick. Hyllplan finns till alla hyllfack och fyra lådor följer med. Hyllfacken är 34x34 cm. Vi har haft en sektion utan hyllplan för att få lite variation på höjden men hyllplan finns alltså även till de hyllfacken. Bokhyllan säljs nedmonterad och avhämtas hos oss. Pris 1500kr, prutat och klart!
- Oljad Ek - 5 sektioner - totalbredd 187 cm, höjd 214 cm - Nypris ca 14000 - Bokhylla i oljad ek med 30 fack. -Bokhyllan är i fint skick och säljes pga flytt - Priset avser endast stommen. Lådor, dörrar, vinkryss och CD-ställ kan köpas separat. - Bilden är en produktbild från en återförsäljare.
Bokhylla add on i björk säljes pga platsbrist, kan även användas som rumsavdelare. Får plats med mycket böcker. Höjd 223 cm och bredd 150 cm. Inköpspris ca 5000 kr. Kontaktas endast via telefonen.