Till salu inom: ”

actila träningscykel ny säljes

Tidigare annonser till salu

Säljes en Träningscykel / Motionscykel som bara står och samlar damm (som om jag inte visste att den skulle göra det). I nyskick. Beskrivning: Manuellt justerbart magnetmotstånd i 10 nivåer. Lättläst display som visar tid, distans, hastighet, puls, kaloriförbrukning och temperatur. Pulsmätare i handtagen för enkel pulstagning under träning. Cykel har transporthjul för smidig förflyttning samt höjdjustering så att den står stabilt. Köpt för över tusenlappen 2010. Säljes nu för 400kr. Prutat o klart. Billigare kan det inte bli! Annonsen är kvar tills varan är såld.
Säljer min träningscykel som är i otroligt bra skick, pinsamt nog.. Märket är Spartacus Energy, se nedan beskrivning från deras hemsida: Spartacus magnetbromsade motionscyklar har ett motståndssystem som bygger på magnetism istället för friktion. Tillsammans med remdrift istället för kedja resulterar detta i mycket tyst och vibrationsfri drift - perfekt framför TV:n! De är dessutom underhållsfria! Energy är en motionscykel utrustad med pulsmätare (för öronsnibb), flaskhållare, pedalremmar samt reglerbart styre. Det 6 kilo tunga svänghjulet genererar jämnt trampmotstånd vilket regleras i 8 steg. Maxvikt för användare är 120 kg. Motionscykeln levereras med en multifunktionsdator med följande funktioner: - Aktuell hastighet - Tid - Sträcka - Kaloriförbrukning - Puls. Nypris 1295:-, nu 700:- (bvsa) Tar bort annonsen direkt cykeln är såld, läser du detta finns den alltså kvar:)
Actila B-01 Träningscykel Aldrig använd. Helt ny. Har bara montera ihop den. Ord pris var 999:- Datorn räknar kalorier, distans, km och en massa mer. Ställbar motstånd. Två hjul fram för att lätt kunna flytta cykeln. Säljer den för 350kr.
Den är nästan helt nytt använd ett par gångar bara. Har ingen plats för den längre pga flyttat till ett mindre lägenhet. Köpte den för 1990kr, men säljer den för 700kr bara.
Programmerbar träningscykel, motionscykel med pulsmätare 1500kr Programmerbar träningscykel, motionscykel ACTILA bike B-03 med många program och funktioner. Adapter och verktyg medföljer. Instruktionsbok finns. Som ny! Fungerar utmärkt, helt tyst. Finns på G:a Riseberga