Till salu inom: ”

acta graco gunga vibration swing n bounce säljes

Tidigare annonser till salu

Babygunga Acta graco - Swing n´bounce. Inköpt i juniBabyproffsen och är obetydligt använd. Kvitto finnes. Nypris 1699. Gunga och babysitter i ett med många funktioner. Gungan har en mjuk rygg&nackkudde för de allra minsta som sedan kan plockas bort. Tvättbart tyg! Gungan har olika sorters melodier och naturdjur. Sex olika gungnings hastigheter, ställbar timer så att den stänger av sig efter en viss tid, och ävenvibration. Det går även att plocka av sittdelen så att det blir en vanlig babysitter. Leksaker och batterier medföljer.
Babygunga Acta graco - Swing and Bounce Apple Mycket fint skick - alltid använd med filt för att skydda tyget Rekommenderas till barn med kolik / barn som har svårt att komma till ro 2 i 1 gungaSitsen är avtagbar och kan användas som enfristående babysitter (med vibration) Från 0-9 kg i stativet, från 0-11 kg på golvet som babysitter 6 olika hastigheter Musikfunktion med timer (musik och naturljud) Vibrerar i två olika hastigheter Ställbart ryggstöd i 3 lägen (enkelt att justera även när barnet sitter i) Tvättbar klädsel Mjuk rygg- och nackkudde som kan plockas bort 5-punktssele Mobil med mjukisleksaker Leksaker till lekbräda (avtagbara) Bordet på babysittern går att plocka bort Hela ställningen går att fälla ihop Inköpt i mars 2011 på Babyproffsen i Barkarby Kvitto finns med garantiNypris 1 799 kr Finns i Märsta / Odensalagunga barngunga vagga swing n bounce innegunga
Nu har vår son blivit bättre med sitt magont och vi behöver inte denna underbara uppfinning längre. Det är en babysitter som man fäster i engunganordning. På babysittern finns det vibration i två lägen. Det finns en bricka där man kan fästa de två medföljande leksakerna. Gunganordningen har sex olika gunghastigheter med massa olika ljud som fågelkvitter, pärlandevatten, vågskvalp. Det finns också flera melodier. Det finns timer på också. Denna gunga har hjälpt oss något otroligt och den är perfekt för kolikbarn. På med vibration och lite vågskvalp så slocknarden mest svårsövda bebisen omgående. Bvsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Babygungan swing n' bounce, hide and seek frånActa Graco, köpt i januari -14 för 1700 kr. Sparsamt använd och är därför som ny. Gungar i sex olika hastigheter och har inbyggd musik. Sittdelenkan också tas av och användas som en babysitter. Det finns även vibration som man kan ha på som har lugnande effekt för barnet. Bra om man har ett barn som har kolik osv. Kan användas till barnfrån c:a 0-9 mån. 1000 kr, måste hämtas innan helgen är slut! Skicka mejl vid intresse. (Lånad bild men gungan är som nyden ser ut som denbilden).
nu säljer vi sonens babygunga/babysitter. Otroligt omtyckt och har för oss vart en räddningsonen haft mag problem. Info: En innegunga och babysitter i ett - valet är ditt! Sitsten har extra stoppning i sitsen och fempunktsele samt en avtagbar nackkudde så dom minsta barnen får extra stöd för huvudet, närbarnet har bättre stabilitet i nacken så tar manenkelt bort kudden. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i maskin i 30grader. Innegungan har hela 6 hastigheter att välja mellan, 3 lägen på ryggstödet samt 2 vibrationshastigheter. Du kan enkelt ställa in ditt barns favoritställning med hjälp av rätt lutning på ryggstödet, gunghastighet och vibration. Innegungan har även en mobil med mjuka leksaker samt ett avtagbart lekbord. Om barnet vill somna till musik så finns den funktionen och då med timer så man själv kan bestämma hur längemusiken ska spela. Antingen använder du den som eninnegunga eller så tar du av sitsen frånställningen och använder den som en babysitter. Passar till nyfödda och till och med tills dom är 11kg - som innegunga upp till 9kg och som babysitter upp till 11kg eller när barnet inte vill sitta still i en gunga/babysitter. Vikt: 9kg, mått uppfälld: 85x61x92cm, mått hopfälld: 85x61x103cm, batterier; 4st LR20. Köpt på vabyproffsen för ca 6 mån sen. Nypris 1700kr. Pris; 1000kr Finns på öster i centrala Jönköping.