Till salu inom: ”

acta graco babyskydd sulky säljes

Tidigare annonser till salu

Ett mycket bra och säkert babyskydd från nyfödd till ca 12 mån (13 kg). - Monteras enkelt med ett klick i basenheten. - Inbyggd sufflett - Mjukt extra inlägg för nyfödda - Tvättbar klädsel - 5-punktssele - Djupare sidor för förbättrad säkerhet - Godkänd enligt ECE R44 rev.04. - Kan användas med Graco Travel System sulky Inköpt i jan 2010. Allt är i nyskick, inga konstigheter. Djur- och rökfritt hem. Ring eller maila för mer info.
Sulky från Akta Graco i fint skick med sele. Det går att fälla ryggstödet i liggläge. Vagnen går att använda med Acta Gracos babyskydd då du klickar i den med snabbfäste. Det finns en bricka fram som går att plocka bort, den har blivit lite repig framtill, men inget som jag tycker stör. Vagnen är inköpt hösten 2010 och är lätt att fälla ihop. Mail eller sms föredras då jag oftast inte är tillgänglig på telefon.
Bilbarnsstol/babyskydd Acta Graco Logico S med bas. Inköpt på Barnens Hus i mars 2011 för 1995:-. Kvitto finns. Använd av ett barn under maj-december 2011. Välvårdat! Medföljer gör även den otroligt smidiga Acta Gracosulkyn (har dock ej kvitto på den) som är ovärderlig den första tiden. Du "klickar" bara fast bilbarnsstolen i sulkyn så slipper du väcka sovandes baby. Sulkyn går även att använda som en vanlig sulky. 1200:- för hela paketet
Hej! Säljer babyskyddet Acta Graco trilogic och ActaGraco Mirage sulky. Bara att klicka in stolen i bilen sedan ta ur den och klicka den på sulkyn så man slipper bära barnet i stolen. Tar liten plats och är lätt att fälla i hop. Är smidig och jag har sparat mig för att bära tungt. Den är bara andvänd med babyskyddet. Lovar att du ej kommer ångra ditt köp. Det är mitt bästa köp. Har bara njutit när jag sett andra bära sina barn i babyskyddet. Vid snabb affär något prutbart! Vill du ha bild så maila mig.
Acta Graco bilbarnstol med bas och sulky. Har aldrig krockat! Pris för bilstol och bas: 600 kr Sulky: 250 kr Paketpris: 750 kr Bilstolen är i bra skick, har någon repa på plastdetaljen på sidan men absolut inget som stör funktionen eller säkerheten. Sulkyn är i fint använt skick, någon repa finns, den fungerar som den ska och är supersmidig! Var bland de bästa köp vi gjort! Man slipper väcka babyn när man ska ur bilen. Fungerar som vanlig sittvagn när inte babyskyddet används i denna.