Till salu inom: ”

acne velocite säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Acne Velocite oversize jacka Färg: svart mocka med skinn -och ljusa detaljer. Nyskick Fluffig härlig insida, tuffa spännen och skärp nedtill. Storlek M men jag personligen skulle säga att den är mer som en S/36:a (köpte den här på blocket och säljer den för att den är för liten för mig.) Mejla vid frågor Nypris ca 10.000kr Fraktkostnad på 85kr om jackan ska skickas. (Sista bilden lånad av Ellen Claesson)
Jackor & Ytterplagg, stl. 42 (M), dam Acne Velocite black AW14 kollektionen Acnes snyggaste variant av jackan Velocite i exklusivt svart skinn med svart päls inuti som designats nu till AW14 kollektionen. Varm och skön och riktigt snygg i vinter! Stlk: 42 (Slutsåld storlek) Köpt hos Acne för 15 995:- Helt ny/oanvänd med prislapp kvar samt inplastad Om du tänkt köpa en riktigt snygg vinterjacka som håller i många många år köp denna helt nya och spar några tusenlappar! Säljes för 14 000 kr
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer en Acne Velocite shearlingjacka (höstkollektionen 2013). Använd vid två tillfällen, inga synliga tecken på användning. Färg: Gråbeige med cremefärgad fårull Storlek: 36 (oversize, passar 36-38) För mer information se Acnes hemsida (obs. annan färg på jackan i länken) http:/www.acnestudios.com/shop/women/coats-jackets/velocite-ochre-yellow.html Nypris i butik: 15995 kr Köparen betalar frakten
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Finns det någon som har en Velocite som jag i Khaki/Grey som vill byta till en likadan i storlek S? Eller den i Black/Pink eller med svart Shearling (inte de nya med spännen!) helst 2012 modellen och helst storlek S. Maila eller sms:a mig om du har en ACNE Velocite som nämd ovan och du vill byta mot en khaki/grey i stl. XS. Kan evtl. tänka mig att sälja den också. Gör ett bra bud isf.
Hej! Jag söker en Acne jacka Velocite Khaki i stl. 34. Om du skulle vara intresserad av att sälja din hör av dig om skick och ditt pris!