Till salu inom: ”

acne velocite aviator jacka säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer en äkta Burberry Prorsum shearling jacket. Fårskinnsjacka (pilotjacka, aviator) i fårskinn, ull och läder. 100% äkta Burberry. Tro mig, den ÄR äkta. Du känner och ser det på kvaliteten. Den är köpt second hand. Har tyvärr inget kvitto. Du behöver bara titta på skinnet och hantverket för att förstå att det är äkta. Jackan är riktigt tung, varm och GRYMT SNYGG! Storlek: Passar dig som har XS, 32 eller 32/34 eller 34. Är du en 36:a kommer du tyvärr INTE att få på dig denna jacka. Säljes för 12 000 kr eller bytes mot en AcneVelocite. Inga fler frågor om äktheten tack. Finns i Sthlm.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer en äkta Ralph Lauren long shearling jacket. Fårskinnsjacka (pilotjacka, aviator) i fårskinn, ull och läder. 100% äkta Ralph Lauren. Tro mig, den ÄR äkta. Du känner och ser det på kvaliteten. Den är köpt second hand. Har tyvärr inget kvitto. Du behöver bara titta på skinnet och hantverket för att förstå att det är äkta. Jackan är riktigt tung, varm och GRYMT SNYGG Storlek: Passar dig som har XS, 32 eller 32/34 eller 34. Är du en 36:a kommer du tyvärr INTE att få på dig denna jacka. Säljes för 10 000 kr eller bytes mot en AcneVelocite shearling jacket i stl 34 eller 36.
ACNE Velocite Aviator Jacka
Acne Velocite Aviator jacka i svart lamm, som ny
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Acnes klassiska Velocite jacka i brun shearling från AW 11. Underbar jacka helt i lammskinn i oversize modell från Acne höst 2011. Jackan är använd ett fåtal gånger och är i väldigt fint skick. Nypris: 15999kr