Till salu inom: ”

acne theo skinnjacka säljes

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Säljer nu en sparsamt använd Acne skinnjacka modell Theo (original). Perfekt för sommar kvällar på stan! färg svart. Består av 100% kraftigt koskinn som åldras med värdighet.Denna modell är helt slutsåld och den snyggaste jackan dom någonsin gjort för män. Mocka inslag på axel och armbåge. Först till kvarn! Ring 0736790969 3000:- 3 000:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr Säljer en helt ny och oanvänd Acne-jacka av modellen Theo, storleken är 54 (L/XL) och färgen svart. Som ni som är intresserade säkert vet är jackan i princip omöjlig att få tag på då den är från 2010-kollektionen och sedan länge har tagit slut i butikerna. Inga bud under 4000kr (det var vad den kostade som ny). Första bilden är på min jacka, den andra googlad för att visa passform.
Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Säljer min blåa Acne Theo i jättefint skick. En väldigt eftertraktad jacka som är svår att få tag på. Jackan är i Strl 46 som motsvarar en liten M eller en stor S. Pröva gärna en skinnjacka från Acne innan. Prutande och byten kommer helt och hållet ignoreras. Ni som vet vad detta är för jacka vet också vad den är värd, inga konstigheter. Kolla mailen dagligen, så maila om det är något ni undrar över.
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Säljer en BLK DNM skinnjacka, modell 5. Den är i storlek L vilket motsvarar ca 52 skulle jag tro. Jackan är i bra skick och kvitto finns. Finns annonsen kvar så finns jackan kvar. Kan skickas men möts helst upp i centrala Sthlm. Jag kan även tänka mig att byta den mot Acne Theo i storlek 50 eller 52.
Söker en Acne Theo skinnjacka.. Storlek 50 helst svart!! Tveka inte att höra av dig om du har en till salu! Vänligen Niklas