Till salu inom: ”

acne necessär och väska original säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu några fina originala Balenciaga väskor från min egna väskor samling: 1. Balenciaga 2011 Orange Brulee City med stora silver nitar. Färgen är orangeaktig karamellbrun. Väskan är köpt i slutet av september från en nätbutik och är som ny. Pris: 10000 kr (ny pris: 1245 Euro). 2. Balenciaga 2008 Argent PomPon med stora silver nitar. Färgen är ljus grå. Väskan är köpt i februari i år från Balenciaga butik i Cannes och är väldigt sparsamt använt. Den är i mycket fint skick, inga fläckar eller skador. Pris: 8500 kr (ny pris: 1275 Euro). 3. Balenciaga 2011 Cyclamen City med stora silver nitar. Färgen är fuchsia rosa. Väskan är köpt i juni i år från Balenciaga butik i London och är väldigt sparsamt använt. Den är i nästan ny skick, inga fläckar eller skador. Pris: 10000 kr (ny pris: 1245 Euro). I köpet ingår original kvitto, alla tags, spegel och dustbag. Frakt tillkommer. Vänligen kontakta mig för mer info och bilder. Inget skumt bud, tack!
Fin original DKNY-väska i gott skick säljes då jag inte använder den längre. Fick den i present 2008 men har används maximalt ett 20-tal gånger under åren. Väskan är svart med DKNY-loggan över hela tyget, väldigt diskret då även texten är svart. Det invändiga tyget är beiget med två större fack, ett mindre mittfack med dragkedja samt innerfack längs med ena sidan, även den med dragkedja. Lägre pris vid snabb affär!
säljer mina två väskor som jag aldrig använder har fått väskorna i present i des 2010 med har aldrig använt de därför säljer de nu bild nr 1 original miu miu väska i otroligt fin och mjuk lam skin med guld detaljer pris 2200 kr bild nu 2 original Balenciaga väska som är perfekt nu till våren mjuk kalv skin pris 1600 kr vänligen fråga inte om väskorna är äkta eller inte...... säljer de super billigt då jag inte äger någon kvitto
Hejsan, Säljer min beiga Balenciaga väska med silvernitar. Den är inköpt på Nathalie Schuterman i Stockholm och är självklart original. Säljes då jag vill ha en med guldnitar. Den är lite smutsig vid handtagen vilket den lätt blir när det är ljust skinn, men det brukar Bäckmans på Nybrog. kunna fixa. Dustbag och originalkvitto medföljer vid köp. Ev. billigare vid snabb affär men jag har inte bråttom att bli av med den.
Säljer min original DKNY väska som inköptes på Showroom i Sturegallerian eftersom att jag inte använder den. Väskans detaljer är mörkbrunt skinn och guldringar. Väskan är i mycket bra skick då den knappt är använd. Priset är prutat och klart p g a mindre missfärgning i väskans foder dock är det inget som påverkar väskan som helhet. Nypris: 2 995 kr Mitt pris: 1 000 kr