Till salu inom: ”

ackuset mixer vintage säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min stereomixer då jag inte behöver den eller använder den för den. Den fungerar precis som den ska göra! Den har några repor på kanterna, men det är ingenting man tänker på. Mixern är bygd för att tåla ganska mycket för sin tid trots allt. Det finns inte så mycket att skriva om den här mixern egentligen. Fler bilder kan skickas om så önskas. Billigare vid snabb och smidig affär!! Den kan skickas om så önskas, med förutsättning att köparen står för frakten. !!!OBS!!!: Så länge annonsen finns kvar finns mixern i min ägo och är till försäljning, så alla frågor om den finns kvar eller ej undanbedes och kommer heller inte att besvaras. Tack på förhand!
Studer 169 mixer. Mkt smidig liten 12 Kanalers mixer bordsmodell men passar även i 19" rack. 10st Trafo bal,diskreta mick preamps med direkt ut(även line in) 3 bands eq med mid svep 2st Sends 2 st masters med Limiters Talkback,Oscillator m.m. allt som behövs för att köra den som komplett inspelningsmixer. Byggd i bästa kvalite av Studer från Schweiz på 70talet. Nyrenoverad,alla elektrolytkondingar är bytta. Bra skick! 35000kr Marshall JCM800 vintage med 4 inputs ingen master. ska vara tidigt 80tal. Kondingarna är bytta. 7000kr
1 st 6-kanals Ackuset mixer, bas & diskant kontroller på varje kanal samt Bas, middle & diskant master-kontroll samt master volym. Från sent 60-tal alternativt tidigt 70-tal serienummer 747.
Hej Är på säljhumör och tror att det är dags att sälja ett fint gammalt PA-system från 60,70-talet. En Ackuset mixer + 2 WEM lådor. Fina grejjer helt enkelt. Dessutom får du en gammal effektförstärkare (tror jag) på köpet också om du vill. Ring om du vill veta mer.
Analog PA-utrustning från 60-talet (tror jag) Högtalarlådor från brittiska WEM. Mixer från svenska Ackuset, i relativt gott skick. Säljer rubbet, SKICKAS EJ!