Till salu inom: ”

achilles gummibåt säljes

Tidigare annonser till salu

Achilles gummibåt med trä botten i bra skick säljes ihop med en 4hk Johnson motor. Allt funkar bra och säljes pga att den ej används längre. Åror, trycktank och pump medföljer. Båten är lämplig för upp till 4 personer. Kul grej att ta med till sjön i sommar. Smidig att montera/blåsa upp och lika smidig att packa ner. Vikt ca 30 kg exkl motor. 10.000:- eller bud, har häldre kvar den än att skänka bort den. OBS sjömannen på bild medföljer ej.
Japantillverkad kvalitetsjolle. Sent 90-tal. Knappt använd. Inte en repa. Ca 175cm. Ca 25kg. Jag har haft den i vattnet en gång. Förra ägaren hade den på stor motorbåt, men knappt i vattnet. Säljes pga köp av andra båtar. Tar 2.5hk motor. Trädurk. Trätoft. Årorna fästs så att de inte kan falla av. Dubbla luftkammare. Inkl väska och pump. Maila för fler bilder. Hämtas på Djurö under helger.
Från en av världens bästa gummibåtstillverkare, Achilles Japan. Hypalon. Pålitlig konstruktion. Kan inte på något sätt jämföras med billighetsmodellerna! Ytterst smidig att packa ihop och ta under armen. Tar två vuxna + 2hk motor. Inkl pump och åror. I stort sett aldrig använd. Nyskick. Kuriosa: Har kollat vad dessa kostar nya i USA. 1100 dollar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stadig gummibåt med trädurk. Den uppblåsbara kölen är utbytt mot en i tryckimpregnerat trä som dessutom är bultad i durken vilket gör båten mycket stadigare och mer kursstabil än de flesta gummibåtar. En lagning finns i durkens duk, inga lagningar i pontonerna. Den är typad för 20 hästkrafter men går utmärkt även med 30. Pulpeten som skymtar på kortet i vattnet är inte kvar men det går lätt att konstruera en likadan. Om du vill pruta, ring inte!! Det är ett bra pris på en bra båt.
Hej! Jag har en mycket fin Achilles gummibåt med en lättstartad 7,5 Hp Evinrude som går mycket bra både på tomgång och fullvarv. Båten planar med 2-3 personer beroende på last och gör ca 17-18 knop med lite last. Båten går mycket fint i vattnet och är en perfekt barnbåt/livjolle eller leksak! Det följer med en 15 L tank, dragrep, åror och det sitter en mugghållare bak som jag brukar ha ankaret i. Säljer båten pga större båt.